ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ: Αγωνιζόμενους, Λέσχη ΑΣΑΛΜΟΠ Πατρών

Απαντώντας στο ερώτημα της Λέσχης των Πατρών, εάν συμφωνούμε, για την συγκεκριμένη απόφαση του ιδιοκτήτη της Λέσχης των Πατρών, να πραγματοποιήσει αγωνιστικές δραστηριότητες με άλλη ομοσπονδία, εν μέσω της σεζόν, και τρέχοντας οι βαθμολογίες στο συγκεκριμένο κύπελλο της δυτικής Ελλάδος, σίγουρα μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Διότι, δεν μπορούν οι οδηγοί μέσα στην ίδια χρονική περίοδο να τρέχουν δέκα διαφορετικά πρωταθλήματα ή κύπελλα με ίδιους οργανωτές και διαφορετικές ομοσπονδίες. Φυσικά, εάν ενθυμείτε ο πρόεδρος της ΑΣΑΛΜΟΠ, έχει υπογράψει και μια σχετική απόφαση για το Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος με όλες τις λέσχες Δυτικής Ελλάδος και φυσικά με χρηματικά έπαθλα, αθετώντας την υπογραφή του και την δημοκρατική δεοντολογία που λέει. Τελειώνουμε τη σεζόν και μετά ο καθένας αποφασίζει όπως θέλει, όπως φυσικά και σε συζητήσεις που έγιναν και με τις άλλες λέσχες Δυτικής Ελλάδος, οι οποίες αποφάσισαν από την αρχή ότι θα κάνουν αγώνες με άλλη ομοσπονδία, το οποίο έγινε σεβαστό προσπαθώντας μάλιστα να μη συμπίπτουν οι ημερομηνίες μας.

Δεν μπορούμε εν μέσω της σεζόν, τουλάχιστον εμείς, να αλλάζουμε αποφάσεις, κύπελλα και πρωταθλήματα, ακόμη και πίστες, προσπαθώντας μετά από μεγάλες δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια από τότε που ξεκίνησαν οι αγώνες στην Δυτική Ελλάδα (ασχέτως ποιοι τις οργανώνουμε) να κρατάμε τον πήχη ψηλά, παρόλα τα δυσβάσταχτα έξοδα για τις λέσχες της περιφέρειας μας, φέρνοντας τους οδηγούς στον τόπο μας. Γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι με όλους και δεν μας ενδιαφέρει που θα αγωνισθεί ο καθένας την κάθε σεζόν. Εμείς θα πραγματοποιήσουμε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της δυτικής Ελλάδας δηλώνοντας ότι σεβόμαστε τις υπογραφές και τις συμφωνίες που κάναμε γι’ αυτή τη σεζόν.

Επομένως, κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί η συνεργασία με τη Λέσχη ΑΣΑΛΜΟΠ.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
Οι Λέσχες Δυτικής Ελλάδος ΛΑΜΟΤ Άρτας, ΛΑΜΟΤΚΕ Κέρκυρας, ΑΛΜΣΙ Ιωαννίνων.


 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Σ.Α.Λ.Μ.Ο.Π.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αθλητική Λέσχη Μηχ/των Οχημάτων Πάτρας ενημερώνει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλήματος πως ο αγώνας scramble νοτιοδυτικής Ελλάδος Ο.Μ.Ε. στην Πάτρα τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο λόγος που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, ήταν η ελάχιστη προσέλευση των οδηγών, σχεδόν μηδενική. Συγκεκριμένα οι συμμετάσχοντες έφτασαν μόλις… τους 2!!!

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Α.Σ.Α.Λ.Μ.Ο.Π. κος Διαμαντόπουλος Παναγιώτης, έλαβε κάποια τηλεφωνήματα απο προέδρους δύο συγκεκριμένων λεσχών του Νοτιοδυτικού Κυπέλλου motocross-scramble Ο.Μ.Ε. Σε αυτά τα τηλεφωνήματα ειπώθηκαν πράγματα μη βασισμένα στην λογική. Συγκεκριμένα δεν επέτρεψαν σε οδηγούς τους να συμμετάσχουν στον αγώνα scramble Ο.Μ.Ε. στην πίστα Πετροχωρίου (Πάτρα) 30/09/07, λόγω του ότι η λέσχη μας επρόκειτω να συνεργαστεί με την ΕΛΠΑ, κάνοντας αγώνα motocross στις 13-14/10/07.

Ελπίζω το καλό του αθλήματος, που τόσα χρόνια ψάχνουμε να το βρούμε σε διάφορες ομοσπονδίες να μην βασίζεται σε ανθρώπους σαν αυτούς… Γιατί κατα την ταπεινή μου γνώμη σε κάθε άθλημα πρέπει να υπάρχει συνεργασία και αδελφικότητα. Αυτό είναι το καλό το αθλήματος.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Α.Σ.Α.Λ.Μ.Ο.Π.
Διαμαντοπούλου Ακριβή.