ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με συμμετοχές από Αθήνα και Κρήτη οι περίπου 1.000 θεατές που βρέθηκαν στην καινούρια πίστα στις Μαλάδες Ηρακλείου απόλαυσαν μάχες με κομμένη την ανάσα. Ο ζεστός ήλιος δεν στάθηκε εμπόδιο στους αγωνιζόμενους να τα δώσουν όλα για μια θέση στο βάθρο και έτσι το θέαμα έπιασε χτύπησε κόκκινο.

Πρώτος αγώνας της ημέρας τα scooter όπου στην μικρή κατηγορία (80cc) ο Πασπαράκης πήρε την νίκη σχετικά εύκολα με δεύτερο τον ομόσταυλό του Νικολαίδη και τρίτο τον Λατζανάκη. Στην κατηγορία των Scooter Open η νίκη πήγε στον Αναγνωστάκη για άλλη μια φορά ενώ δεύτερος την γραμμή του τερματισμού πέρασε ο Τουφεξής και τρίτος ο Κοκολάκης.

Η πρώτη κατηγορία στο Supermoto άρχισε με την κατηγορία Νέων όπου οι Σταυρουλάκης Μ. πήρε την πρώτη του νίκη, όχι εύκολα όμως μιας και οι Μπιτσάκης, Σταυρουλάκης Σ., και Γεωργαλής τον κατεδίωκαν συνεχώς τερματίζοντας τελικά με αυτήν την σειρά. Επόμενη κατηγορία η Racing 450cc όπου είχαμε φοβερές μάχες με τον Φασομυτάκη να είναι πρώτος σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και τον Ψεγιανάκη να παραμονεύει συνεχώς. Δυο κύκλους πριν το τέλος μια πτώση του Φασομυτάκη τον ρίχνει τρίτο αφήνοντος τον Ψεγιανάκη πρώτο και τον Γαροφαλάκη δεύτερο. Στην κατηγορία Racing Open είχαμε αρκετές εκπλήξεις. Τα φαβορί του αγώνα Αβερκάκης και Αλεξάκης εγκατέλειψαν από πτώση και αλυσίδα αντίστοιχα, αφήνοντας τον πολύ σταθερό και γρήγορο Πασπάτη πρώτο, με τον εξ’ Αθήνας ορμώμενο Αναστασόπουλο δεύτερο και τρίτο τον περσινό κυπελλούχο Στρατουδάκη.

Οι απονομές ακολούθησαν με την συνοδεία τεσσάρων πολύ όμορφων κοριτσιών (ευγενική χορηγία της εταιρίας ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ – ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ ΟΕ). Επόμενο ραντεβού στην ίδια πίστα 15 Ιουλίου, με βραδινό αγώνα Supermoto και Scooter.

Φωτογραφίες: Παναγιωτάκης Γιάννης