ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον τρίτο αγώνα Enduro και ένατο (συνολικά) για τα Πρωταθλήματα Δυτικής Μακεδονίας 2008 έφυγαν για διακοπές οι αθλητές της Δυτικής Μακεδονίας. Συνολικά μέχρι την Κυριακή 29 Ιουνίου έγιναν 9 από του 17 αγώνες, οι οποίοι θα ξαναρχίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

21 αθλητές συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα προσφέροντας θέαμα στους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων και στους θεατές απ’ όλη την Δυτική Μακεδονία που ήρθαν στην Κορησό της Καστοριάς να τον παρακολουθήσουν.

Τυχεροί οι αθλητές γιατί η βροχή το προηγούμενο βράδυ καλυτέρευσε τις συνθήκες του αγώνα για την εποχή και σε συνδυασμό με τα υπέροχα δάση της Καστοριάς όλοι απόλαυσαν έναν πολύ καλοστημένο αγώνα enduro. Η απλή διαδρομή των 92 χιλ. και η ειδική διαδρομή των 9 χιλ. (3χιλ. Χ 3) ικανοποίησε τους αθλητές.

Μεγάλο βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον είχε η μονομαχία Σπύρου Καλογιαννίδη του Ο.ΔΙ.ΚΟ. και του Παναγιώτη Μπαμπούνα του Μ.Ο.Π. στην κατηγορία Ε1. Την νίκη πήρε ο πρώτος και ο πρωταθλητής θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα στις 16 Νοεμβρίου στα Γρεβενά. Στην κατηγορία Ε2 τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού ο Αντώνης Αντωνίου, νικητής του αγώνα, του Μ.Ο.Κ. με καλές εμφανίσεις στους προηγούμενους αγώνες προηγείται από τον Πέτρο Γερόπουλο με 12 βαθμούς.

Παρούσα στον αγώνα η βουλευτής της ΝΔ κ. Βίβιαν Μπουζάλη η οποία συζήτησε με τους αθλητές και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χώρου από τον αντιπρόεδρο της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. Γιάννη Σιούλη και τον Πρόεδρο του Μ.Ο.Κ. Βασίλη Τούλιο.

Επόμενος, και τελευταίος, αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Δυτικής Μακεδονίας 2008 την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008 στα Γρεβενά.

Περισσότερες φωτογραφίες