ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σ.Ε.Ε.Α.

Μεγάλη πρεμιέρα για την 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας

Με μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 13η Απριλίου, τα επίσημα εγκαίνια της 4ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας, από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Σ. Σιμόπουλο, με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσωπών από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και διπλωματικό χώρο και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Σιμόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη θερμή υποδοχή, συνεχάρη το ΣΕΑΑ για την άψογη οργάνωση της έκθεσης, η οποία έχει ήδη εξελιχθεί στο σημαντικότερο θεσμό του χώρου. Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε τη στήριξη που προσφέρει το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών στην ανάπτυξη της χρήσης του δίκυκλου και αναφέρθηκε στις σχετικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει, όπως η απόσυρση των δικύκλων, η λειτουργία ΚΤΕΟ για δίκυκλα, η ελεύθερη είσοδος των δικύκλων στους λεωφορειόδρομους και η μείωση των προστίμων για τα δίκυκλα. Τέλος, ο κ. Σιμόπουλος επεσήμανε τη σημασία της τήρησης του ΚΟΚ και της χρήσης κράνους από δικυκλιστές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα νέα και ασφαλέστερα προϊόντα που διαθέτουν οι εταιρείες – μέλη του ΣΕΑΑ θα προτρέψουν νέους χρήστες να αξιοποιήσουν αυτό το σύγχρονο μέσο μετακίνησης.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΑ, κ. Α. Ανδρικόπουλος, εξέφρασε και αυτός από την πλευρά του την πεποίθηση του κλάδου για αύξηση των χρηστών δικύκλων, με την πολιτισμένη συνύπαρξη και την αυξημένη παιδεία των οδηγών δίκυκλων και τετράτροχρων.

Υπενθυμίζουμε ότι η 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας πραγματοποιείται στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, θα λειτουργεί για το κοινό από το Σάββατο 14η Απριλίου ως την Κυριακή 22α Απριλίου, από τις 10.00 πμ ως τις 10.00 μμ τα Σαββατοκύριακα και από τις 2.00 μμ ως τις 10.00 μμ τις καθημερινές, σε εκθεσιακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 16.500 m2 και θα χαρακτηρίζεται από άνετη πρόσβαση, μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, ευρύχωρο parking και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων (on road και off road test rides, συναυλίες, αναμετάδοση του moto GP από τους χώρους της έκθεσης, επίδειξη free style από τον πρωταθλητή του είδους κ.α.).

Περισσότερες φωτογραφίες

Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων διοργανώσεων και στον χώρο του δικύκλου, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων θα διοργανώσει για τέταρτη φορά την Έκθεση Μοτοσικλέτας, από το Σάββατο 14η Απριλίου ως την Κυριακή 22α Απριλίου 2007, στις ειδικές εκθεσιακές εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα αξιοποιήσει εκθεσιακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 16.500 m2, θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες. Ειδικότερα, η 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα χαρακτηρίζεται από:

Δύο (2) ειδικά διαρρυθμισμένες αίθουσες (“halls”), για την έκθεση μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, αξεσουάρ και ανταλλακτικών / υπηρεσιών δικύκλου.
Μεγάλα και πολυτελή περίπτερα, όλων των μαρκών δικύκλων (Aprilia, Agusta, Beta, BMW, Buell, Cagiva, Daytona, Ducati, Harley – Davidson, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Kymco, MBK, Modenas, Motoguzzi, Peugeot, Piaggio, Suzuki, SYM, Vespa, Yamaha κα).
Όλα τα νέα μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν στην αγορά μοτοσικλέτας το 2007, όπως επίσης και ειδικά εκθέματα.
12-ωρη λειτουργία (10.00 πμ – 10.00 μμ) τα Σαββατοκύριακα και 8-ωρη λειτουργία τις καθημερινές (2.00 μμ – 10.00 μμ).
Freestyle Motocross Show από τον Mat Rebeuad (Red Bull X-Fighter) την Κυριακή 22 Απριλίου στις 18:00.
Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως on road & off road test rides.
Εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες, μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και άνετη και φυλασσόμενη στάθμευση.