ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ A.Σ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 7
www.moth.gr
moth.publicrelation@gmail.com
τηλ & fax 2310-208 240

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6ος Αγώνας Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro
11-12/10/2008

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Οκτωβρίου, ο Όμιλός μας έχει αναλάβει την διεξαγωγή του 6ου αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος Enduro.

Πιστός στην παράδοση που θέλει τον ΜΟΘ να διοργανώνει αγώνες που αποτελούν μέτρο σύγκρισης για όλους τους υπόλοιπους και με την 25χρονη εμπειρία και παρουσία του στους αγώνες, ο Όμιλός μας θα διοργανώσει έναν αγώνα υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων, του οποίου το κυριότερο μέρος θα λάβει χώρα στον Χορτιάτη.

Για την ευκολία πρόσβασης και θέασης από το κοινό της πόλης μας, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μία μεγάλη κυκλική διαδρομή 35 περίπου χιλιομέτρων (με 2 ειδικές διαδρομές) η οποία θα γίνει 4 φορές, έτσι ώστε ο θεατής να «χορτάσει» το θέαμα που θα παρουσιάσουν οι κορυφαίοι Έλληνες αναβάτες.

Προτεινόμενα σημεία θέασης είναι οι δύο ειδικές διαδρομές οι οποίες είναι εύκολα προσβάσημες και από άσφαλτο.

Η πρώτη ειδική θα γίνει στην περιοχή «Γούρνες» του Χορτιάτη και η δεύτερη στον «Κισσό» και αμφότερες θα γίνουν 4 φορές από τους αγωνιζόμενους.

Ήδη από την Παρασκευή 10/10/2008 το βράδυ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ζήσουν τον αγώνα, καθώς το Park Ferme με όλες τις μοτοσυκλέτες που θα τρέξουν τον αγώνα, θα γίνει σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η Εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 12/10/2008 στις 9.00 το πρωί και ο τερματισμός των πρώτων αναβατών θα γίνει στον ίδιο χώρο, περίπου στις 17.00 το απόγευμα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.Ο.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ζεμπερίδης Σταύρος