Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του enduro.gr παρουσία του Δημήτρη Κεραμιδά, εκπρόσωπο της DK Racing που προσφέρει ένα ταξίδι στον αγώνα motocross των εθνών 2010 στο Denver, Colorado, ΗΠΑ, ο τυχερός της κλήρωσης είναι ο Γιάννης Αθανασίου, κάτοχος Kawasaki KXF 250 από την Ηγουμενίτσα.

Η DK Racing ευχαριστεί τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει. Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
DK RACING

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το μεγαλύτερο αγωνιστικό γεγονός κάθε χρόνο είναι ο αγώνας του Motocross των Εθνών και το γεγονός ότι ο αγώνας αυτός θα γίνει στην Αμερική αυτό τον κάνει ακόμα πιο σημαντικό.

Η DKRacing θα δώσει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν τον αγώνα από κοντά καλύπτοντας όλα τα έξοδα όπως είναι το αεροπορικό εισιτήριο προς τις Η.Π.Α. και επιστροφή, διαμονή σε ξενοδοχείο, διατροφή καθώς και VIP Pass που θα του δίνει την ευκαιρία να βρεθεί μέσα στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki δίπλα στον Ricky Carmichael και τον Ryan Dungey.

Από σήμερα και μέχρι της 30 Ιουλίου όσοι από τους πελάτες μας κάνουν αγορές άνω των 999 euro (όχι από αγορά μοτοσυκλέτας) αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του Enduro.gr στις 3 Αυγούστου και ώρα 17:00μμ παρουσία συμβολαιογράφου για το αδιάβλητο της διαδικασίας και θα αναδείξει έναν τυχερό που θα ταξιδέψει εντελώς δωρεάν στην Αμερική.

* Το δώρο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο ούτε και ανταλλάζετε με χρηματικό ποσό.