Τη Κυριακή 15 Ιουνίου άλλο ένα PaRaNormaL Enduro ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σημειώνοντας τη, μέχρι τώρα, μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών εντούρο στο Νομό Ιωαννίνων με 76 συμμετοχές από πολλά μέρη της Ελλάδος.

Εντουράδες από Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλονιά, Καρδίτσα, Χαλκιδική, Λευκάδα, Κέρκυρα, Καλαμπάκα, Ναύπλιο, Γρεβενά και, φυσικά από τον νομό Ιωαννίνων πήραν εκκίνηση στο χωριό Τύρια έχοντας μπροστά τους μια απαιτητική διαδρομή 70 χλμ συνεχόμενων μονοπατιών, η οποία δεν άφηνε περιθώρια ξεκούρασης στους αθλητές (πέρα των στάσεων στα  τρία ΣΕΔ και τον ανεφοδιασμό).

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10.30 π.μ. με τον Σιαφαρίκα Βασίλη και τον Παπαθεοδώρου Χρήστο να ανοίγουν την εκδήλωση περνώντας αρχικά τόσο αυτοί, όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μέσα από την ειδική πίστα η οποία είχε σχεδιαστεί από την διοργάνωση προς ευχαρίστηση των θεατών.

Από το σύνολο των συμμετεχόντων οι 15 εγκατέλειψαν, ενώ οι υπόλοιποι 61 κατάφεραν να περάσουν από τα 3 ΣΕΔ και να φτάσουν στον τερματισμό με πρώτο τον Σιαφαρίκα ύστερα από 2 ώρες και 40 λεπτά, ενώ μετά από 8 λεπτά έφτασε και ο Παπαθεοδώρου. Ο τελευταίος είδε το σημείο τερματισμού αφού πέρασαν  5 ώρες και 45 λεπτά.

Η πολύωρη περιπλάνηση ανάμεσα σε συνεχόμενα και διαφορετικά μονοπάτια, όπως αυτό του «Βρυκόλακα», το «Μπέρκο» και το «Πέτρινο» άφησε θετικές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες οι οποίοι σχολίασαν με ενθουσιασμό τη διαδρομή δίνοντας στους διοργανωτές  το έναυσμα και το κουράγιο για το επόμενο TOUGH ENOUGH ENDURO !!!

IMG_1230

IMG_1231

paranormal2014