ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM HELLAS

Corporate Superbrand 2009-2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Απριλίου 2010, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet) η λαμπρή Εκδήλωση Απονομής των Διακρίσεων Corporate Superbrands 2010, στην οποία τιμήθηκαν ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της της Ελληνικής Αγοράς.
Περισσότεροι από 600 εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας μας έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες που αναδείχθηκαν μέσα από αξιολόγηση Κριτικής Επιτροπής και δημοσκόπηση κοινής γνώμης. Ανάμεσα σε αυτές και η ΚΤΜ Hellas η οποία επιβραβεύτηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού για την πολυετή της παρουσία στην Αγορά με συνεπή παροχή Υπηρεσιών και Προϊόντων Κορυφαίου Επιπέδου.
Τα κριτήρια αξιολόγησης από την Κριτική επιτροπή και το Κοινό, για την ανάδειξη μιας εταιρίας ως Superbrand ήταν τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο των Corporate Superbrands 2009/2010, αξιολογήθηκαν περί τις 3.000 εταιρικές επωνυμίες από Κριτική Επιτροπή και το 20% προκρίθηκε και αξιολογήθηκε σε τελική φάση από Κριτική Επιτροπή, ευρύ κοινό και εκπροσώπους επιχειρήσεων (έρευνα που διενήργησε η Καπα Research) με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

– Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης
– Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
– Εταιρική Υπευθυνότητα:
– Αγορά (Ποιότητα, Τιμή Προϊόντος, Υπηρεσίες)
– Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)
– Κοινωνία (Χορηγικές, Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)
– Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων)

Corporate Superbrands 2010 αναδείχθηκε το κορυφαίο 10% των εταιρικών επωνυμιών που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία ανά κατηγορία.

Το βραβείο παρέλαβαν από την Οργανωτική Επιτροπή η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΚΤΜ Hellas Ίλια Γεωργούλη  και ο Εμπορικός Διευθυντής Νίκος Σπανός.

Η Διοίκηση της ΚΤΜ Hellas ευχαριστεί το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, τους Επίσημους Διανομείς Μοτοσυκλετών, τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία, τους Αθλητές και όλα τα μέλη της Αγωνιστικής Ομάδας αλλά πάνω από όλα τους καταναλωτές που διαχρονικά την εμπιστεύονται αναδεικνύοντας την ΚΤΜ ως Superbrand 2009 – 2010.

Η ανακήρυξη της ΚΤΜ Hellas ως μια από τις κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες εκτός από σημαντική διάκριση αποτελεί και την ηθική επιβράβευση των έως σήμερα προσπαθειών μας. Αποτελεί μονόδρομο επίτευξης ακόμα υψηλότερων στόχων στο μέλλον αλλά και τον κανόνα για περαιτέρω αύξηση του Δείκτη Ικανοποίησης των καταναλωτών και κυρίως των «Πορτοκαλί» Αναβατών που μας εμπιστεύονται.

Σας ευχαριστούμε.

Το βραβείο παρέλαβαν από την Οργανωτική Επιτροπή (από αρ.) η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΚΤΜ Hellas Ίλια Γεωργούλη  και ο Εμπορικός Διευθυντής Νίκος Σπανός.

Το βραβείο παρέλαβαν από την Οργανωτική Επιτροπή (από δεξιά) η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΚΤΜ Hellas Ίλια Γεωργούλη και ο Εμπορικός Διευθυντής Νίκος Σπανός.