ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μ.Ο.Β.Ε.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1931

80 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΥΚΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

21,22,23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το νέο Δ.Σ. του ΜΟΒΕ, με στόχο την ουσιαστική επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού ομίλου που ξεπερνά φέτος 80 χρόνια ύπαρξης, διοργανώνει μία μεγάλη εκδήλωση στην ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. (Άγαλμα Βενιζέλου). Τον χώρο παραχώρησε στον Μοτσυκλετιστικό Όμιλο Βορείου Ελλάδος, ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι:

«80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΒΕ- 80 χρόνια δίκυκλο στη Θεσσαλονίκη».

Σε ένα σημείο της πλατείας θα τοποθετηθούν ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ από το 1932 έως το 1985. (Περιμένουμε να μας φέρετε και την δική σας) Επίσης μία έκθεση φωτογραφιών από το 1932 που απεικονίζουν τις μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες έως το 1960, την συμμετοχή του ΜΟΒΕ στις παρελάσεις της Θεσσαλονίκης για την συνεισφορά των μελών του στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και φωτογραφίες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του MOBE και των αθλητών του.

Αυτό που εξελίχθηκε όμως εντυπωσιακά, είναι η έκθεση καινούργιων μοτοσύκλετών όπου θα συμμετέχούν σχεδόν όλες οι εταιρείες δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε συγκεντρωμένα ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΤΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ SCOOTER του 2012. Aν προσθέσουμε και τις εταιρείες ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΕΝΔΥΣΗΣ και ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, φαίνεται να δημιουργείται στην γιορτή του ΜΟΒΕ, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ που έχει γίνει ποτέ στη Β. Ελλάδα!

Ο ΜΟΒΕ όμως υπήρξε και όμιλος ποδηλασίας με σημαντικούς πρωταθλητές στο παρελθόν. Έτσι, στην μεγάλη αυτή τριήμερη γιορτή, θα υπάρχει ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, αλλά και δυνατότητα να κάνετε TEST RIDE σε συυμβατικά αλλά και ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.

Στην μέση της πλατείας θα υπάρχει η ΑΡΕΝΑ. Εκεί θα μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε ημέρα το εντυπωσιακό STUNT EXTREME SHOW των SXS, λιλιπούτιους Motocrosser του Meremetsakis Motocross School και άλλες ενδιαφέρουσες εκπλήξεις….

Την Παρασκευή θα δείτε από κοντά τη Replica της μοτοσυκλέτας του Chad Reed, του τρεις φορές πρωταθλητή ΑΜΑ SUPERCROSS 2011. Την μοναδική αυτή μοτοσυκλέτα, κλήρωσε η BEL RAY σε παγκόσμιο διαγωνισμό και την κέρδισε μέλος του δικτύου της εταιρείας MOTO WAY (επίσημος αντιπρόσωπος BEL RAY) που θα έρθει από την Κρήτη για να παραλάβει την μοτοσυκλέτα από τον χώρο της εκδήλωσης του ΜΟΒΕ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, από την “ΑΡΕΝΑ” της εκδήλωσης, θα δοθεί η εκκίνηση του 26ου ΜΟΤΟ RALLY του ΜΟΘ.

Επίσης, θα εκτυπωθεί ένα ΕΝΤΥΠΟ που θα διανεμηθεί δωρεάν.

Στο έντυπο θα υπάρχει συνοπτικά η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΒΕ, η ιστορία της μοτοσυκλέτας και η συνεισφορά των δικύκλων στα προβλήματα της πόλης και των ανθρώπων της.

Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης είναι αρκετά φιλόδοξος. Μία μεγάλη τριήμερη γιορτή με πολλές εκπλήξεις για όλους τους φίλους των δύο τροχών.

Η γιορτή του παλαιότερου εν ενεργεία ομίλου μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, που έρχεται να προβάλει την σημαντική ιστορία του δικύκλου και τον ρόλο που έπαιξε ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές αυτής της χώρας.

Ο ΜΟΒΕ προσκαλεί:

Όσους έχουν ιστορικές μοτοσυκλέτες σε καλή κατάσταση ή σημαντικές μοτοσυκλέτες των τελευταίων δεκαετιών, (έως το 1985) να επικοινωνήσουν για να τις εκθέσουν στο ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί.

Επίσης προσκαλεί όλους τους φίλους των της μοτοσυκλέτας και του ποδηλάτου να τιμήσουν με την παρουσία τους την μεγάλη αυτή εκδήλωση, να δουν από κοντά τα ενδιαφέροντα εκθέματα που θα υπάρχουν, και να παρακολουθήσουν τα SHOW, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μήνυμα και να δείξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα με όραμα, προσπάθεια και συνεργασία.