Ο τέταρτος αγώνας του Κυπέλλου Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στην νέα πίστα του Αιγίου. Η φοβερή δουλειά που έγινε στον αγωνιστικό χώρο, η άρτια οργάνωση, η αγάπη και το μεράκι της λέσχης Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. κέρδισαν τις εντυπώσεις στον πρώτο αγώνα που διοργάνωσαν στην συγκεκριμένη πίστα.

Έχοντας στην διάθεση τους ένα πολύ μικρό χώρο οι άνθρωποι της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. κατάφεραν να δημιουργήσουν και να στήσουν ένα πολύ όμορφο και καθαρά motocross αγώνα. Οι 1000 περίπου θεατές που βρέθηκαν στον αγώνα και τα πολλά  νεαρά άτομα που τον στελέχωσαν έκαναν εμφανές ότι το motocross είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο Αίγιο και πώς να μην είναι άλλωστε όταν οι συντοπίτες τους Αιγιώτες Νεκτάριος Παπαβασιλείου, Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Κώστας Βασιλόπουλος είναι από τους κύριους εκφραστές του αθλήματος στην χώρα μας.

Παρά τις πολλές συμμετοχές (87) και τον πολύ μικρό χώρο στα paddocks της πίστας δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα χάριν στους παρκαδόρους της λέσχης ωστόσο τα μικρά paddocks παραμένουν πρόβλημα που πρέπει να βελτιωθεί όπως και ορισμένα σημεία της πίστας που βγάζουν αρκετή σκόνη.

Eκκίνηση American style!

Δύο νίκες για τον Δ.Βαγγελάκο στην ΜΧ1, κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο

Λίγο πριν τα βαθιά νερά του MXDN ο Γ.Ηλιόπουλος κέρδισε τον τοπικό του αγώνα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα

Με δύο νίκες έφυγε απά το Αίγιο ο Ν.Ανδρέου μετά από δύο σκονισμένα σκέλη στην OPEN-MX3

Ο Γ.Μαραγκός μοιράστηκε τα σκέλη της Junior με τον Γ.Μπιρίτη

[nggallery id=50]

On Board camera Νεκτάριος Παπαβασιλείου ΜΧ1 Α σκέλος

On Board camera Παναγιώτης Κακολύρης ΜΧ2 Β σκέλος.