ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
DK RACING

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σχετικά με την μεταγραφή του Χρήστου Φωτοπουλου στην ομάδα τις KTM HELLAS θα ήθελα να κάνω κάποιες διευκρινίσεις γιατί κυκλοφορούν διάφορες φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημιουργούν κακές εντυπώσεις.

Χωρίς να υπάρχει λόγος και αιτία, και επειδή και εγώ έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση αρκετές φορές και κανένας δεν βγήκε να πει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων δεν θα κάνω και εγώ το ίδιο γιατί έτσι μένουν διάφορα σύννεφα να πλανιούνται ότι δήθεν και κάλα ο Χρήστος δεν κινήθηκε ηθικά ή τίμια απέναντι σε εμένα και την Suzuki  και άλλαξε ομάδα από την μια στιγμή στην άλλη, δεν έχουν καμιά βάσει και δεν θα αφήσω αυτούς που θέλουν να πλήξουν το Χρήστο  και ενδεχόμενος την νέα του ομάδα την KTM Hellas, να το κάνουν.

Γνωρίζω το Χρήστο από το 1991 όταν δηλαδή ήταν 4 χρόνων και τον έχω ζήσει σε όλες τις φάσεις τις καριέρας του στο motocross και πραγματικά του έχω μεγάλη εκτίμηση και αγάπη αφού τον θεωρό ένα πολύ σωστό άνθρωπο και φυσικά εξαιρετικό οδηγό, ενώ πάντα ήταν ένας κάλος φίλος τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του που μου έχει δώσει αρκετές φορές την βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια.

Στην αρχή αυτής της χρόνιας ο Χρήστoς αγόρασε μια Suzuki RMZ 450 και η συμφωνία μας ήταν να τον βοηθήσω με αναλώσιμα, ρουχισμό, και ελαστικά, που αυτή την βοήθεια θα του την έδινα είτε αγωνιζόταν με Suzuki είτε με Yamaha είτε με Husqvarna. Για μένα δεν είχε σημασία η μάρκα άλλα ότι ήθελα να βοηθήσω τον Χρήστο και επί τις ευκαιρίας να ξεκαθαρίσουμε ότι η Suzuki δεν έδωσε ούτε μια βίδα δωρεάν για να τίθεται θέμα απιστίας του Χρήστου προς αυτήν την εταιρεία αφού ξανά λέω ότι η μοτοσικλέτα πληρώθηκε μετρητοίς από τον πάτερα του οπότε οποιαδήποτε στιγμή είχε το δικαίωμα να αλλάξει μοτοσικλέτα και να οδήγησει ότι του αρέσει ή ότι ήταν καλό για τον ίδιο και την καριέρα του χωρίς να δώσει λόγο σε εμένα άλλα και σε κανένα, οπότε το ηθικό θέμα  για μετακίνηση του σε άλλη ομάδα που επικαλούνται διάφοροι θλιβεροί τύποι εκεί έξω δεν ισχύουν στο παραμικρό.

Όταν έγινε η πρόταση στον Χρήστο από την KTM Hellas με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε τι να κάνει και εγώ του είπα χωρίς δεύτερη σκέψη να απάντησει αμέσως θετικά γιατί θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά ίσως στην καριέρα του κάτω από την τέντα μιας πραγματικής ομάδας που διαθέτει τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες παράγωγης  και έχει μεγάλη εμπειρία από αγώνες αφού η φιλοσοφία αυτής της εταιρείας είναι να βρίσκεται  μέσα στους  αγώνες και όχι ευκαιριακά γύρω από αυτούς. Με μεγάλη χαρά είδα αυτή την προοπτική γιατί όπως είπα ο Χρήστος είναι ένας καλός φίλος και για τους φίλους μου θέλω το καλύτερο.

Τώρα πως βγαίνει ο καθένας και κατηγορεί την Χρήστο για αθέτηση συμφωνίας απέναντι μου ή τι είναι ηθικό και τι όχι την στιγμή που δεν ξέρει τι έχει συμβεί και πια είναι η πραγματική διάσταση τον πραγμάτων καλύτερα να μην βιάζονται να πουν την κακία τους βρίσκοντας αφορμή που δεν υπάρχει γιατί η πραγματικότητα θα τους έκθεση ανεπανόρθωτα.

Εύχομαι τα καλύτερα στον Χρήστο και είμαι σίγουρος ότι θα συνέχιση   την πολύ καλή φετινή του ποριά και σύντομα θα τον δούμε στην πιο ψηλή θέσει του βάθρου που αξίζει να βρίσκεται.

Με εκτίμηση
Για την DK Racing
Δημήτρης Κεραμιδάς