Νέα Διεύθυνση Κλάδου Δικύκλων Honda

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του προέβη στις ακόλουθες οργανωτικές αλλαγές. Από τις 2 Ιουλίου την απερχόμενη κα Λ. Πατρινού διαδέχεται ο κος Κ. Αγγελάκης. Την νέα αυτή εποχή σηματοδοτεί η ανάληψη διευρυμένων καθηκόντων από τον κο Κωνσταντίνο Αγγελάκη, ο οποίος ανέλαβε την Διεύθυνση των Κλάδων: Honda Motorcycles, Honda Marine και Volvo Penta.

O κος Αγγελάκης είναι απόφοιτος Μηχανολόγος από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Τampa, της Νοτίου Φλώριδας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Kingston με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη θητεία του στον κλάδο δικύκλων, αποτελεί εγγύηση για την μελλοντική πορεία της εταιρίας μας, εδραιώνοντας την Honda στην κορυφή της Ελληνικής αγοράς.

Είμαστε σίγουροι ότι το νέο μοντέλο της επιχείρησης μας θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις σύγχρονες επιταγές των καιρών μας και θα ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας.