ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.aprilia.com.gr

Click to enter! Ένα διαφορετικό site για τους φανατικούς της μοτοσυκλέτας

Στο ολοκαίνουργιο site της Aprilia δεν θα βρεις μόνο προϊόντα και μοτοσκλέτες. Θα ανακαλύψεις όλο τον υπέροχο κόσμο της τεχνολογίας και των μυστικών της γραμμένα από τους ανθρώπους που έχουν οραματιστεί την τεχνολογία του αύριο.

Στο νέο site της Aprilia, στο www.aprilia.com.gr, η πλοήγηση είναι πανεύκολη και το site πραγματικά φιλικό όπως και το νέο πρόσωπο της εταιρίας. Γραμμένο όλο στα ελληνικά, είναι ίσως το μοναδικό site μοτοσυκλέτας που μπορείς πολύ άνετα να περνάς τον ελεύθερο χρόνο.

Πέρα από τις τεχνικές παρουσιάσεις των μοτοσυκλετών και των scooters της Aprilia, κάθε επισκέπτης μπορεί να περάσει ώρες βλέποντας τα αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες και αναβάτες.

Μπορεί να περιπλανηθεί στην ιστορία της Aprilia, από τα πρώτα χρόνια μέχρι τα επαναστατικά τελευταία 2 χρόνια και να επισκεφθεί το πρώτο εικονικό Μουσείο μοτοσυκλετών Aprilia.

Αλλά δεν τελειώνει εδώ η περιπλάνηση στο νέο site της Aprilia.

Κάθε επισκέπτης έχει ην ευκαιρία να δει από κοντά το μέλλον της μοτοσυκλέτας όπως το οραματίζονται νέοι καινοτόμοι σχεδιαστές. Έχει την ευκαιρία να μπει στον κόσμο της τεχνολογίας κα να ξεναγηθεί από τους ίδους τους μηχανικούς που έχουν συλλάβει τις μοναδικές τεχνολογικές λύσεις που χρησιμοποιούνται στις μοτοσυκλέτες Aprilia. Να διαβάσει οδηγικά tips από τους αναβάτες της Aprilia και να μπει στα άδυτα του race department της Aprilia σε κάθέ αγώνα gp, supermoto, enduro και mx.

Και όλα αυτά μόνο ένα κλικ μακριά… απλά πληκτρολόγησε www.aprilia.com.gr και έλα σε ένα νέο μαγικό μοτοσυκλετιστικό κόσμο: τον κόσμο των μοτοσυκλετών Aprilia!