ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών απέκτησε νέα ιστοσελίδα απ’ όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα στην καλύτερη πίστα της Ελλάδας. Η νέα ιστοσελίδα παρέχει πληροφόρηση στον χρήστη για τις εκδηλώσεις, το πρόγραμμα κάθε ημέρας καθώς και ολοκληρωμένες πληροφορίες για τον ευρύτερο νομό.

Λίγα λόγια για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών από τον Μάιο του 1998 άνοιξε τις πύλες του για τους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας και φιλοξένησε στην πίστα του, πανελλήνιους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Έργο με επενδυτική καινοτομία και αναπτυξιακό προσανατολισμό, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάδειξη της χώρας μας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών βρίσκεται Νότιο-Δυτικά της πόλης των Σερρών ανάμεσα στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας καλύπτοντας 1.000 στρέματα. Η πίστα κατασκευάστηκε το 1998. Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας μέχρι και Formula 3 επίπεδο. Είναι η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια, με μήκος 3.186 μέτρα και πλάτος 12-15 μέτρα.

Δείτε το πατώντας www.serrescircuit.gr