Χαιρετίζουμε την νέα συνεργασία μας με τo κατάστημα πώλησης μοτοσυκλετών MAKINA στη Θεσσαλονίκη (Λ. Κων/νου Καραμανλή 10). Το κατάστημα MAKINA είναι από τα πιο ενεργά καταστήματα πώλησης μοτοσυκλετών Honda, KTM, Husqvarna, MV Agusta, Ducati, Adly, Beta, Suzuki, Sym και Yamaha. Επίσης μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών σε άριστη κατάσταση καθώς και τα καλύτερα αξεσουάρ για εσάς και την μοτοσυκλέτα σας.

Το κατάστημα MAKINA έχει μεγάλη προϊστορία στους αγώνες μοτοσυκλέτας, διατηρεί αγωνιστική ομάδα σε Enduro, Motocross και Scramble και παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια σε όλους τους αναβάτες με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα. Τους ευχαριστούμε για την αναγνώριση που μας δείχνουν.

Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος ΜΑΚΙΝΑ.

Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας συνεργάζεται με το enduro.gr την μεγαλύτερη, πληρέστερη και πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα για την μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες, συνεργάζονται με το enduro.gr. Χαμηλώνουν τα διαφημιστικά κόστη τους, μακραίνουν τη χρονική προβολή τους και επεκτείνονται στον πλέον ανερχόμενο χώρο προβολής, το internet. Εσείς;