ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ SUZUKI RM-Z / RM

Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Delta Kappa Racing Promotion του γνωστού αγωνιζόμενου και συντάκτη ειδικού τύπου Δημήτρη Κεραμιδά.

Η νέα συνεργασία αφορά στην προώθηση και αγωνιστική υποστήριξη της καταξιωμένης σειράς motocross μοτοσικλετών SUZUKI RM-Z 250/450 και RM 85/85L.

O Δημήτρης Κεραμιδάς μετρά ήδη 10 χρόνια στο χώρο, με περισσότερες από 350 συμμετοχές σε ελληνικούς και διεθνείς αγώνες, έχοντας στο ενεργητικό του 100 νίκες, 6 πανελλήνια πρωταθλήματα κυπέλλου motocross και 4 πρωταθλήματα scramble.

Με αυτή τη συνεργασία μια νέα εποχή ξεκινάει για τις MX μοτοσικλέτες SUZUKI οι οποίες φιλοδοξούν να γίνουν η μοναδική επιλογή κάθε αγωνιζόμενου.

Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με συνέπεια και συνέχεια στην υποστήριξη των προϊόντων της θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε αναβάτη και σε συνεργασία με τη Delta Kappa Racing Promotion θα προσφέρει ειδικές παροχές.

Η δυναμική επάνοδος της SUZUKI συνοδεύεται με νέες τιμές για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών. Συγκεκριμένα το RM-Z 250 K6 θα διατίθεται στην τιμή των 5.895 euro και το RM-Z 450 K7 στην τιμή των 6.995 euro.

Για αυτή τη συνεργασία καθώς και για τις ειδικές παροχές επικοινωνήστε με τον Κο Δημήτρη Κεραμιδά στο τηλ. 6976 365004 ή στο e-mail badboy@dimitriskeramidas.gr.