Η Ισπανική Gas Gas ανακοίνωσε πως όλες οι μοτοσυκλέτες 2007 θα είναι κόκκινες, με ολοκαίνουργιο υποπλαίσιο, σέλα, πίσω λασπωτήρα, πλαινά καπάκια, φίλτρο αέρα και τελικό εξάτμισης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των νέων μοντέλων με πλήθος αλλαγών σε πλαίσιο και κινητήρα.
GAS GAS 2007 – Η ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
• Τα νέα μοντέλα 2007 της GAS GAS θα παραληφθούν από την 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
• Οι νέες εκδόσεις, κινητήρες, και η αισθητική αλλαγή είναι τα κυριότερα στοιχεία των 2007 μοντέλων.
• Πλήρως ανανεωμένη γκάμα Enduro
• Ουσιαστική και πλήρης επανασχεδίαση του Pampera
• Το ολοκαίνουριο FSR 450 παρουσιάζει καινοτομία στους 4χρονους κινητήρες.

Gas Gas EC 125

EC 125 EC 300
Το καλοκαίρι φτάνει, και μαζί του έρχεται και η γκάμα της GAS GAS των 2007 μοντέλων. Αυτό που ξεχωρίζει στη νέα σειρά είναι η δυναμική ποιότητα και τεχνολογία, οι νέες εκδόσεις κινητήρων, και η ανανεωμένη αισθητική.

Το μικρότερο βάρος και η υψηλή ποιότητα των μηχανικών μερών, αποτελούν τα βασικά στοιχεία της δουλειάς του κατασκευαστή. Ένα ακόμα πολύ ουσιαστικό σημείο είναι η νέα καταλυτική εξάτμιση που επιτρέπει στους 2χρονους κινητήρες εκπομπή ρίπων εντός επιπέδων EURO II, υπογραμμίζοντας έτσι την συνεχή αφοσίωση της GAS GAS για το σεβασμό της προς το περιβάλλον.

Gas Gas EC 250

Η ανανεωμένη σειρά Enduro
Οι 2007 μοτοσικλέτες GAS GAS Enduro, στους 2χρονους & 4χρονους κινητήρες υπέστη βαθιά αλλαγή, όχι μόνον αισθητική αλλά και εσωτερική. Προσφέρουν την συνηθισμένη δυναμική τελειότητα, δυνατότητα για ανταπόκριση σε όλα τα τερέν σύμφωνα με την φιλοσοφία τους, καθώς και αξιοσημείωτη παροιμιώδη ανθεκτικότητα, αξιοπιστία, οδηγική άνεση κοινά χαρακτηριστικά για όλα τα μοντέλα. Τα 2007 Enduro μοντέλα παρέχουν τις καλύτερες μηχανολογικές βελτιώσεις της αγοράς από τον Καταλανό κατασκευαστή. Με ένα μοντέρνο και επιθετικό look που ενσωματώνει το κόκκινο σε όλα τα μεγέθη κινητήρων – αφήνοντας πίσω τα μπλε και κίτρινα κουστούμια – Με μια σειρά βελτιώσεων έφερε ως αποτέλεσμα μια μοτοσικλέτα ελαφρότερη & δυνατότερη, με τελειότητα στα φρένα και αναρτήσεις με μεγάλη άνεση στην οδήγηση.

Gas Gas EC 250

Η γκάμα των 2007 μοντέλων περιλαμβάνει Enduro και Motocross με 2χρονους & 4χρονους κινητήρες στα 125, 200, 250 και 300 cc για την Enducross (EC) έκδοση, 125 και 250cc για τις Motocross εκδόσεις (MC), και 125 στα Supermotard. Η μεγάλη αυτή γκάμα συμπληρώνεται με το EC 200 Hobby, μια Enduro μοτοσικλέτα με μικρότερες απαιτήσεις οδηγικού επίπεδου και με ποιότητα / τιμή πιο προσιτή στους ερασιτέχνες.

Εκτός από τις προ-αναφερόμενες καινοτομιών, άλλα χαρακτηριστικά του νέου 2007 EC:
• Νέο – Πλαστικά
• Νέο – Τετράγωνο τμήμα υπό-πλαισίου
• Νέο – Εύκολα αφαιρούμενη σέλα
• Νέο – Εύκολο αφαιρούμενο φίλτρο αέρα
• Νέο – Φως πινακίδας
• Νέο – Setting εμπρόσθιας ανάρτησης
• Νέο – Οπίσθια ανάρτηση Sachs Boge με γρήγορη και αργή ρύθμιση συμπίεσης.

Gas Gas EC 300

Gas Gas EC 300

Στον “προβολέα” το FSR 450 2007
Η 4χρονη έκδοση της Gas Gas, υπήρξε η μεγάλη αποκάλυψη του τμήματος Έρευνας & Εξέλιξης, και συμβάλλει στις πολλές καινοτομίες του 2007.

H 4χρονη έκδοση αυτού του Enduro βασίζεται στο FSR 450 – το οποίο υπάρχει και σε Supermotard έκδοση – με βελτιώση των χαρακτηριστικών του κινητήρα αλλά και του χειρισμού, δημιουργήθηκε μια εξαίσια ισορροπία μεταξύ τους. Η μεγάλη πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι αυτού του project, ήταν να δημιουργήσουν μια “δυνατή” αλλά και αξιόπιστη μοτοσικλέτα, ελαφρύτερη από τον προκάτοχο της. Αυτό απαιτούσε πλήρη επανασχεδίαση των μερών της, και στον σκελετό – νέος σκελετός και υπό-πλαίσιο – φιλτροκούτι, πλαϊνά ψυγείου, ρεζερβουάρ, και σέλα είναι μόνο μερικά παραδείγματα – αλλά και στον κινητήρα – νέος ελαφρύτερος στρόφαλος, νέο σύστημα λίπανσης και ψύξης, τρόμπα νερού κ.λ.π

Pampera μια μοτοσικλέτα για όλους
Με καρμπιρατέρ του 4χρονου FSE 450 στα 400cc, και με μαλακότερη ανταπόκριση, δύναμη και απόδοση, το Pampera μια trail μοτοσικλέτα καταφέρνει να εντυπωσιάσει πλήρως τους αναβάτες του, προσφέροντας τους μια “ηπιότερη” οδήγηση. Είναι μια off-road μοτοσικλέτα με λιγότερο δραστική γεωμετρία, πιο “υπάκουη”, που προσφέρει στον αναβάτη απόλαυση στον ελεύθερο χρόνο τους.

H Gas Gas θα κυκλοφορήσει μοτοσυκλέτες 2006 (250cc και 300cc) replica του Παγκόσμιου πρωταθλητή 2005 στην κατηγορία Junior Cristobal Guerrero. Δυστηχώς και οι δυο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν μόνο στην Ισπανία και την Γαλλία αντίστοιχα.