Η HUSABERG από το ξεκίνημά της το 1988 ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την κατασκευή τετράχρονων αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Αποκλειστικά τετράχρονων! Αποκλειστικά αγωνιστικών! Η γκάμα των μοντέλων 2007 διατηρεί το ίδιο πνεύμα: 100% αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. 100% τετράχρονες.

Τα μοντέλα του 2007 είναι αποτέλεσμα της έρευνας και εξέλιξης της Husaberg με στόχο ακόμα καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία. Τα εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στις μοτοσυκλέτες παραγωγής έχουν σαν αποτέλεσμα την κατασκευή εργοστασιακών μοντέλων ακριβώς ίδιων με εκείνα που παίρνουν μέρος στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Τα μοντέλα του 2007 διαθέτουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους το νέο πηρούνι W.P. με χειροποίητες πλάκες CNC με ρυθμιζόμενο offset, μικρότερο βάρος, λιγότερες τριβές και ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου. Ακόμα αλλαγές υπάρχουν στον κινητήρα, με καινούργια κάρτερ, στρόφαλο, και νέο εξελιγμένο αντικραδασμικό σύστημα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ανθεκτικότερο στη σκληρή χρήση και στην αντλία νερού χρησιμοποιούνται καινούργια υλικά για μεγαλύτερη αντοχή και στεγανότητα. Τα μοντέλα Enduro και Supermoto έχουν για το 2007 διαφορετική εμφάνιση. Τα Enduro προβάλλουν περισσότερο την “Αγωνιστική τους κληρονομιά” και στα Motard τονίζεται ο δυναμικός τους χαρακτήρας.

Οι Husaberg είναι οι απόλυτες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη οφείλεται στην πολύχρονη συμμετοχή στα Παγκόσμια και Εθνικά Πρωταθλήματα.

 [download id="7"]