ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SUZUKI GSF 650 BANDIT ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ “ΕΚΠΛΗΞΗ“

Η μεγάλη έκπληξη στην κατηγορία street έρχεται από τη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ η οποία σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τις μοτοσικλέτες SUZUKI της σειράς BANDIT 650 σε εκδόσεις που καλύπτουν και τους πλέον απαιτητικούς αναβάτες.

Με νέες τιμές «πραγματική έκπληξη» στα 650 κ.εκ., σε 3 προτάσεις Naked, Fairing, Fairing ABS και με τα πιο ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα η σειρά GSF 650 αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη μετακίνησης σε δύο τροχούς.
Μια διαχρονική street μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού η οποία συγκεντρώνει την τεχνολογία των Super Sport μοτοσικλετών SUZUKI και παράλληλα προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, φιλικότητα στην οδήγηση, οικονομία στη χρήση και πρακτικότητα καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενη σέλα και τιμόνι καθ’ ύψος.
Όλες οι εκδόσεις του BANDIT εξοπλίζονται με εξάτμιση YOSHIMURA slip on, trioval, carbon και γνήσια ανταλλακτικά SUZUKI που περιλαμβάνουν καρίνα στο χρώμα της μοτοσικλέτας, αλουμινένιο κάλυμμα αλυσίδας και tank pad στην ειδική προνομιακή τιμή των 800 euro.

Η καινούρια πρόταση της σειράς BANDIT 650 είναι διαθέσιμη στο δίκτυο λιανικής SUZUKI σε μαύρο/ασημί και μπλε χρώμα και ισχύει για περιορισμένο αριθμό μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.