Το enduro.gr ως οργανωτής της Ελληνικής αποστολής ISDE καλωσορίζει την εταιρεία Μπαξεβάνης και ιδιαίτερα τα κράνη NOLAN στην Ελληνική αποστολή ISDE 2005.

Η εταιρεία Μπαξεβάνης αποδέχτηκε την πρόταση χορηγίας δείχνοντας έτσι το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την προσπάθεια της Ελληνικής αποστολής enduro στο ISDE 2005 που διοργανώνεται στην Povatska Bystrica της Σλοβακίας από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Τα κράνη Nolan N52 θα φορεθούν από τους Έλληνες αναβάτες στον σκληρό εξαήμερο αγώνα enduro στην Σλοβακία. Επιλέχθηκαν από τους Έλληνες αγωνιζομένους ως η καλύτερη επιλογή αγωνιστικού κράνους που παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια αλλά και την αναγκαία αντοχή. H εταιρεία επίσης θα παρέχει και ανταλλακτικές επενδύσεις για κάθε κράνος. Να σημειωθεί πως για τα κράνη της Ελληνικής αποστολής γίνεται ειδική παραγγελία στο εργοστάσιο της NOLAN στην Ιταλία.

H εταιρεία Μπαξεβάνης αντιπροσωπεύει στη χώρα μας σειρά προϊόντων τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.baxevanismoto.com

Την προσπάθεια της Ελληνικής αποστολής στηρίζουν η ΕΛΠΑ, η CTS – Customized Transport Services (μεταφορική εταιρεία), το enduro.gr (Internet), και η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ (Κράνη NOLAN).