Το νέο μοντέλο Honda FMX 650 δημιουργεί, σύμφωνα με την εταιρεία, μια νέα κατηγορία. Το FMX 650 είναι FUNMOTO, είναι δηλαδή μοτοσυκλέτα για διασκέδαση. Βασισμένη σε στοιχεία πελατών της η Honda αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να προσφέρει στους φίλους της μια μοτοσυκλέτα που θα ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών ενώ η τιμή της θα μπορέσει να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό νέων αναβατών στην νεοσύστατη κατηγορία.

Παρουσίαση Honda FMX 650

Η Honda – Σαρακάκης διοργάνωσε μια λαμπρή παρουσίαση του νέου μοντέλου Honda FMX 650 FUNMOTO δίπλα στη θάλασσα (Γαλάζιο) στην πίστα καρτ του Αγ. Κοσμά.

Πράγματι είναι αρκετά διασκεδαστικό στην οδήγηση ενώ δείχνει νέο, δείχνει φρέσκο, παρότι κινητήρας και πλαίσιο βασίζονται σε παλαιότερες προτάσεις. Η μοτοσυκλέτα σχηματίστηκε μετά από εκτενείς αναφορές και έρευνες των τμημάτων της Honda.
Αυτό που ήθελαν να κατασκευάσουν ήταν μια μοτοσυκλέτα περισσότερο προσηλωμένη στην καλαίσθητη πλευρά, νέα και μοδάτη παρά αυτό που εννοούμε απόλυτη μοτοσυκλέτα σε ιπποδύναμη και επιδόσεις.

Οδηγώντας την μοτοσυκλέτα στον κλειστό στίβο της πίστας καρτ στο Γαλάζιο του Αγ. Κοσμά αυτό που μένει στον αναβάτη είναι το πόσο καλά γαντζωμένη παραμένει η μοτοσυκλέτα στην άσφαλτο. Δεν θα τρομάξει ούτε τον πιο άπειρο αναβάτη καθώς η δύναμη βγαίνει από το γκάζι αρκετά προοδευτικά.

Διαθέτει πυραυλοκίνητη όψη, φρένα που ισοδυναμούν με άγκυρες τάνκερ, αναρτήσεις που αψηφούν τη βαρύτητα και ελαστικά φτιαγμένα σαν από βίντεο-παιχνίδι!

Δεν θα το μετανιώσετε, είτε το χρησιμοποιήσετε στην πόλη, είτε για κοντινή βόλτα, ενώ δεν θα πει όχι και για την πίστα! Σημασία έχει να περνάτε καλά. Αυτό είναι ένα όχημα για να περάσετε το χρόνο σας όμορφα.

Η φωτογράφηση έγινε με τα νέα ρούχα της Sinisalo, το μπουφάν SINI Tech και τα γάντια SCD Extreme. Επικεφαλής βρέθηκε το νέο κράνος της SHOEI, V-Moto Holeshot TC-1 ενώ χρησιμοποιήθηκαν γυαλιά SMITH FUEL TITANIUM. Ευχαριστούμε την εταιρία Τζωρτζόπουλος για την ένδυση που μας παρείχε.

Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την αντιπροσωπεία της Honda – Σαρακάκης για την πρωτοβουλία της να συμπεριλάβει στην παρουσίαση του νέου μοντέλου και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι παρακολουθώντας την πτώση ενός ακόμα κάστρου στο βωμό της πολυδιάστατης ενημέρωσης. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, στους ίδιους ρυθμούς. Ευχαριστούμε!

Φωτορεπορτάζ αξεσουάρ FMX 650
Τεχνικά στοιχειά FMX 650

Φωτογραφίες: enduro.gr, Honda

Honda FMX 650