ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΑΜΜ

Σε έναν απο τους δυσκολότερους αγώνες αντοχής στα Βαλκάνια συμμετείχαν οι αθλητές της ΑΛΑΜΜ.

Στις 30/11-1/12 και μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες οι αθλητές είχαν να διανύσουν συνολικά 1000χλμ σε άγνωστη διαδρομή διασχίζοντας ορεινές περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας και Φωκίδας.

70 αγωνιζόμενοι βρέθηκαν στην εκκίνηση της πρώτης διαδρομής το πρωϊ του Σαββάτου στον Αυλώνα ενώ στον τερματισμό έφτασαν λιγότεροι απο τους μισούς με 3 αθλητές στις μοτοσυκλέτες και 8 στα αυτοκίνητα απο την ΑΛΑΜΜ.

Στις μοτοσυκλέτες ο Βασίλης Μπούδρος κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα και δικαιώνοντας τον τίτλο του καλύτερου αναβάτη μοτοσυκλέτας Rally Raid στα Βαλκάνια, έφτασε στον τερματισμό του αγώνα με διαφορά 7 δευτερολέπτων απο τον δεύτερο αθλητή της ΕΔΟ Δημήτρη Αθανασουλόπουλο μετά απο 550 χλμ χρονομετρημένων διαδρομών νικώντας την γενική κατάταξη και την κατηγορία του. Ενώ οι Μιχαλόπουλος Χρήστος και Αγαπάκης Αλέξανδρος τερμάτισαν στην 7 & 8 θέση γενικής νικώντας την 2η και 3η θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα.

Στα αυτοκίνητα η καλύτερη επίδοση ήρθε απο τους αθλητές Κουτσουμπό – Βασιλειάδου στην κατηγορία Ζ1 που παρά τα τεχνικά προβλήματα ήρθαν 5οι στην κατάταξη ανάμεσα σε υπεραυτοκίνητα απο χώρες του εξωτερικού.

Ο Βασίλης Μπούδρος έκλεισε την αγωνιστική χρονιά του 2013 με 2 1ες θέσεις σε αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Αντοχής (Hellas Rally Raid & 24hours) και μία δεύτερη θέση στο Rally Albania ανάμεσα σε κορυφαίους αναβάτες απο 18 χώρες που συμμετέχουν.

Ανάμεσα στους ξένους αγωνιζόμενους οι Edvin Kassimati απο Αλβανία & Todor Hristov απο Βουλγαρία και οι δύο συνδιοργανωτές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Αντοχής.

Η ΑΛΑΜΜ ευχαριστεί τους αθλητές της για την συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους, την ΑΜΟΤΟΕ και προσωπικά τον Γιάννη Σιούλη (Παρατηρητής – Αγωνοδίκης αγώνα) για για την υποστήριξη τους τόσο στην διοργάνωση όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα και τον Πρόεδρο αγωνοδικών Αυτοκινήτου Παναγιώτη Μήλα για το ήθος του και την συνεργασία του.

24oro-husaberg