Ένας από τους ταλαντούχους και διασημότερους πρωταθλητές Enduro παγκοσμίως επισκέφτηκε την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι με σκοπό να προετοιμαστεί καλύτερα για τον Ελληνικό αγώνα (Σέρρες) του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro WEC αλλά και να απολαύσει ήρεμες στιγμές στα Ελληνικά νησιά. Είναι ο Φιλανδός Mika Ahola, πρωταθλητής στην κατηγορία Enduro1 το 2008 και πρώτος στη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος δυο αγώνες πριν το τέλος.

Ο Mika Ahola επισκέφτηκε την Κέρκυρα, οδήγησε στην πίστα και τα παιδιά εκεί ετοίμασαν ένα μικρό video. Συνέχισε το οδοιπορικό του με προπόνηση στην Πάτρα, οδήγησε στην πίστα στο Λουτράκι με τους Dirty Brothers, έκανε φωτογράφηση για το περιοδικό ΜΟΤΟ (Κεραμιδάς Δημήτρης, Ανδρέας Γκλαβάς) και συνεχίζοντας βόρεια με προορισμό τις Σέρρες σταμάτησε στην πίστα motocross στοΛιτόχωρο όπου μαζί με τον Σπύρο Κοσμά γύρισε μερικούς γύρους στην πίστα.

Όσοι δεν τον προλάβατε σε πίστα ή στην παραλία μπορείτε να τον δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες και να τον χαιρετίσετε, είναι πολύ ανοικτός άνθρωπος και υπερβολικά φιλικός για πρωταθλητής. Συγχαρητήρια σε όλους όσους τον βοήθησαν και τον εξυπηρέτησαν όλες αυτές τις ημέρες στο οδοιπορικό του στην Ελλάδα.