ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
25η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Ξεκινάει η γιορτή του μοτοσυκλετισμού

Έφτασαν οι μέρες και η 25η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών είναι γεγονός! Όλα είναι έτοιμα στο κάμπινγκ του ΕΟΤ στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη διοργάνωση που ξεκινάει την Τετάρτη 7 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 12 Ιουνίου.

Στο καταπράσινο κάμπινγκ θα βρεθούν περισσότεροι από 10.000 μοτοσυκλετιστές και φίλοι της μοτοσυκλέτας, προκειμένου να γιορτάσουν το μοτοσυκλετισμό αλλά και να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνει εκδρομές, αγώνες enduro και scramble, συναυλίες, μουσική από πολλούς γνωστούς dj’s, παιχνίδια, extreme sports και άλλα πολλά.

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών αποτελεί την ετήσια συνάντηση όλων των λεσχών της χώρας και γενικότερα όλων των φίλων του δικύκλου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διανυκτερεύσουν στα αντίσκηνά τους και να μη λείψουν στιγμή από τα δρώμενα, ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν 420 ενοικιαζόμενα δωμάτια και 130 δωμάτια ξενοδοχείου για τους πιο απαιτητικούς.

Στο χώρο του κάμπινγκ θα λειτουργούν αναψυκτήρια, μπαρ, μίνι μάρκετ, καθώς και εστιατόριο με προσεγμένο φαγητό από catering, ενώ σχεδόν όλο το 24ωρο θα ακούγεται μουσική από γνωστούς dj’s από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Στις 9 το βράδυ θα ξεκινάει το πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα με μεγάλα ονόματα του ελληνικού χώρου και headliners τους θρυλικούς Βρετανούς ροκάδες URIAH HEEP. Τους συμμετέχοντες επίσης θα διασκεδάσουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Πέτα, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, οι Magic De Spell, οι Μπλέ, οι Tsopana Rave, οι DeFacto, οι Micro, ο Γιώργος Μάγκας, οι Απροσάρμοστοι, οι Σχήμα και άλλοι πολλοί, καθώς και οι dj’s Vakaros και Alexis.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στην Συγκέντρωση θα μπορούν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιουνίου να ακολουθήσουν την εκδρομή που θα γίνει στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και να οδηγήσουν στην πίστα σε συνθήκες αγώνα εντελώς δωρεάν, φέροντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Υ.Γ. (enduro.gr) Απ’ ότι έχνουμε μάθει το Σάββατο στον χώρο της Πανελλήνιας θα διεξαχθεί αγώνας για το Πανελλήνιο πρωταθλήμα scramble ΑΜΟΤΟΕ. Η ΑΜΟΤΟΕ συνεχίζει και φέτος την διοργάνωση αγώνων κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας συνάντησης φέρνοντας τους αγώνες πιο κοντά στου μοτοσυκλετιστές.