Συμμετοχές 3ου αγώνα Attika Enduro Cup 2007
Συμμετοχές 7ου αγώνα Πανελληνίου πρωταθλήματος

Πέρασε το καλοκαίρι και ήρθε το φθινόπωρο φέρνοντας μαζί του τους δυο εναπομείναντες αγώνες του φετινού Attika Enduro Cup. Αυτό το Σαββατοκύριακο το Σοφικό Κορινθίας φιλοξενεί τον πιο επιτυχημένο θεσμό αγώνων enduro της χρονιάς. Ο τρίτος αγώνας του φετινού κυπέλλου είναι γεγονός και συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σολυγείας.

Θα γίνει … Texas. Τα γρηγορότερα πιστόλια του Πανελληνίου πρωταθλήματος (Σιαφαρίκας, Μαντάς, Τσακατσώνης, Τρίγκας, Κοινωνάς, Πράσσος, Τράντζας, Καπαγερίδης) αναμετρούνται την Κυριακή παράλληλα με τους εκατοντάδες εκκολαπτόμενους καουμπόηδες – αγωνιζόμενους – του Attika Enduro Cup.

Πληροφορίες για τον αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro και για τον αγώνα Attika Enduro Cup.

Το κέντρο του αγώνα είναι το Skouras Ranch, ενώ η οργάνωση παρέχει όπως πάντα αναλυτικές οδηγίες για να παρακολουθήσετε τον αγώνα. Σαν να μην έφτανε αυτό η θα υπάρχουν μοτοσυκλέτες για test ride και παρουσίαση, οπότε πάρτε μαζί κράνος, μπότες και δίπλωμα για να τις δοκιμάσετε το Σάββατο. Εκτός από μοτοσυκλέτες θα μπορέσετε να κάνετε test ride στα ποδήλατα Peugeot. Για τους φίλους με τα μεγάλα On-Off η οργάνωση μαζί την XTX έχουν προγραμματίσει trail ride το Σάββατο, ενώ η αγωνιζόμενοι θα κερδίσουν τη φροντίδα της Karcher η οποία θα πλένει τις μοτοσυκλέτες καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο.

Η συμμετοχή για τους αγωνιζόμενους του Attika Enduro Cup κοστίζει 65 ευρώ, για όσους συμμετέχουν στον αγώνα Attika Enduro Cup και στον αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος 65 ευρώ και τέλος για τους αγωνιζόμενους του πρωταθλήματος 50 ευρώ.

Ελάτε να παρακολουθήσετε τον μεγαλύτερο αγώνα που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Δυο παράλληλοι αγώνες την Κυριακή 04 Νοεμβρίου με κομμένη την ανάσα. Το enduro.gr στηρίζει τη διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας και θα βρίσκεται στον αγώνα από το Σάββατο. Ελάτε να διασκεδάσουμε, το Σάββατο βράδυ στο party που διοργανώνεται στο κέντρο του αγώνα. Παρακάτω θα βρείτε και την φόρμα κράτησης κλινών του αγώνα.

Όπως πάντα νέα και ρεπορτάζ του αγώνα μπορείτε να διαβάσετε στο enduro.gr ενώ φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να αναζητήσετε την επομένη ημέρα του αγώνα στο www.racephoto.gr.