Το φετινό απόκτημα της εργοστασιακής ομάδας της Husaberg, Mathias Bellino, ξεχώρισε σήμερα Παρασκευή στο KTM Super Test που άνοιξε την αυλαία του τελευταίου αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro. Οδήγησε ταχύτατα και έγραψε πολύ καλό χρόνο που του δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα για την αυριανή ημέρα.

Ήταν ο ταχύτερος στην κατηγορία Νέων (Junior) και καθώς περνούσε η ώρα το λιγοστό φως της ημέρας και η σκόνη σε συνδυασμό με την άπνοια έκανε πολύ δύσκολο το έργο των υπολοίπων αθλητών.

Η ειδική διαδρομή είχε σχεδιαστεί σε ένα σημείο εντός της πόλης δίπλα σε ένα μεγάλο parking ενώ για την διευκόληνση των θεατών υπήρχαν και τεχνικές εξέδρες. Πολύς κόσμος βρέθηκε στον αγώνα, τυπικό για αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Γαλλία.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, αναλυτικά: Rodrig Thain (Honda HM, #20) στην κατηγορία Ε1, Antoine Meo (Husqvarna, #8) στην καητηγορία Ε2, David Knight (KTM, #1) στην κατηγορία Ε3 και Ludivine Puy (Gas Gas, #22) στην κατηγορία Γυναικών.

Μετά το τέλος του αγώνα, βετεράνοι αθλητές από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro αγωνίστηκαν στην ίδια πίστα αποδυκνύωντας πως το ταλέντο δεν φεύγει εύκολα. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν οι Giovanni Sala, Tulio Pelegrinelli, Petteri Silvan, Gustavson, Eric Bernard και άλλοι.

 

Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, την ιστοσελίδα της οργάνωσης και την ιστοσελίδα με τα αποτελέσματα (live).

0053_ENFR300911

Ludivine Puy

Ludivine Puy

Mathias Bellino

Mathias Bellino

άτυχος!

άτυχος!

Rodrig Thain

Rodrig Thain

David Knight

David Knight

Antoine Meo

Antoine Meo

βετεράνοι αθλητές του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro

βετεράνοι αθλητές του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro