Σπύρος Κοσμάς 1ος  «Είχα έρθει αρκετά προετοιμασμένος για τον αγώνα εδώ στην Άρτα. Ήθελα πολύ αυτή την νίκη και για εμένα, αλλά και να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που τόσα χρόνια με βοηθάει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αφοι Σαρακάκη, Μότο Χρήστου, Ερρίκο Καρρέρ (UFO). Ο συναγωνισμός ήταν αρκετά καλός. Ήθελα να πάρω πρωτοπορία, να φτιάξω μια διαφορά και να χαλαρώσω μετά. Όλα πήγανε καλά.

Αλέξης Ζώρας 2ος «Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον Θείο μου Μένιο, γιατί είναι τόσα χρόνια δίπλα μου, την κοπελιά μου που με στηρίζει, τον Γιάννη Τρίγκα και τους χορηγούς μου, Maxxis-Hellinstore 015-Valvoline Ρούτσος-Κοτοφινο-ΜΟΛΕΤ . Όσο αφορά τον αγώνα, έφυγα καλά στην εκκίνηση. Ο Δημήτρης (Κεραμιδάς) είχε μια ατυχία (πτώση) και προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά κάνω το λάθος και βάζω νεκρά, με αποτέλεσμα να με περάσει ο Κοσμάς. Στη συνέχεια έπιασα ρυθμό, αλλά πιάσαμε τους αργούς αναβάτες και ήταν δύσκολα να κρατήσεις γραμμές.»

Νίκος Ανδρέου 3ος «Έγινε η εκκίνηση, φυλάχτηκα στην πρώτη αριστερή στροφή για να μην χτυπήσω με τον Δημήτρη Κεραμιδά. Έχασα μετά θέσεις και έβαλα το κεφάλι κάτω, παρά το πόνο που είχα. Προσπάθησα και κατάφερα να ανέβω στην τρίτη θέση. Έχω ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα, κάταγμα και αιμάτωμα στον αστράγαλο. Κανονικά δεν έπρεπε να τρέξω, αλλά αυτή η ψυχική δύναμη που έχω δεν καταλαβαίνω από πού βγαίνει. Ήμουνα εδώ παρόν και έτρεξα, παρά τον τραυματισμό μου και το ότι παντρεύετε η αδελφή μου αυτή την ώρα. Έχω μεγάλη τρέλα με το motocross. Όλα αυτά που έχω κάνει, μακάρι να υπάρχουν νέοι αναβάτες με τόσο πάθος και αγάπη, για το άθλημα που λέγετε Motocross. Θέλω να ευχαριστήσω τον μηχανικό μου, τους φίλους που έρχονται μαζί μου στους αγώνες, την Honda Σαρακάκης, την Agip, τον κύριο Τασούλη, τον κύριο Μαραγκουδάκη και τον κύριο Καρρέρ. Εγώ από πλευρά μου πρέπει να είμαι εντάξει, απέναντι σε αυτούς που με βοηθάνε. Έστω χτυπημένος θέλω να κάνω την παρουσία μου.»

Νίκος Σπανός ΚΤΜ 950 S «Τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργάνωση. Η δυσκολία βεβαίως για την μοτοσυκλέτα που οδηγούσα ήταν αρκετά μεγάλη, λόγο της στενής πίστας. Το θέμα είναι ότι καταφέραμε να τερματίσουμε όλα τα σκέλη. Δύσκολος αγώνας, μιας και η μοτοσικλέτα γυρνούσε με πρώτη ταχύτητα, σπάνια με δευτέρα, αλλά πάντα με την λογική να μην εμποδίζουμε τα υπόλοιπα παιδιά που παλεύανε για τις πρώτες θέσεις. Αυτό σήμαινε συνέχεια διαφορετικές γραμμές, αλλά εμείς περάσαμε πάρα πολύ καλά και θα το ξανακάνουμε.»