Μετά τον τραυματισμό του Kevin Windham, που μόλις επέστρεψε στην ενεργό δράση, ακολούθησε αυτός του Ben Townley και ο σοβαρότατος του Ernesto Fonseca. Στην λίστα πρόσφατα προστέθηκε και ο David Vuillemin.

Στις 7 Μαρτίου ο Ernesto Fonseca έκανε την καθιερωμένη του προπόνηση στην ιδιωτική πίστα της Honda πριν από τον αγώνα της Daytona. Μια άσχημη πτώση τον έστειλε αναίσθητο στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε άμεση επέμβαση. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην σπονδυλική στήλη όπου ο γ7 σπόνδυλος είχε μετατοπισθεί δημιουργώντας ταυτόχρονα πρήξιμο στην σπονδυλική στήλη. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί δεν γνωρίζουν πόση ζημιά έχει γίνει έστω και αν η επέμβαση είναι επιτυχημένη. Ο Fonseca όταν συνήλθε κατάφερε να κουνήσει τα χέρια του και αυτό ήταν αρκετά θετικό. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την κατάσταση του, ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο.

Δυο μέρες μετά, στον αγώνα της Daytona ο David Vuillemin τραυματίστηκε στον αστράγαλο, ένα τραύμα που θα τον αφήσει εκτός πρωταθλήματος supercross για την υπόλοιπη σεζόν. Αν και θα είναι έτοιμος για το αμερικάνικο motocross, τα πράγματα συνεχίστηκαν αρνητικά για τον ‘cobra’. Μετά από κοινή συναίνεση, Vuillemin και Holigan Racing αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία τους. Τώρα ο ‘vulle’ αναρρώνει στο σπίτι του στην Γαλλία ενώ ταυτόχρονα ψάχνει για ομάδα στην Αμερική. Ίσως αν δεν βρεθεί κάτι εκεί, να τον δούμε ξανά επί ευρωπαϊκού εδάφους