ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
PRO ACTION

Ολοκληρώθηκε ο 1ος χωμάτινος αγώνας του 2011

Την περασμένη Κυριακή 06 Φεβρουαρίου η pro action με την βοήθεια του δήμου Φαιστού διοργάνωσε τον 1ο χωμάτινο αγώνα scrable για το παγκρητιο κύπελλο του 2011 στην περιοχή της παχιάς άμμου διπλά στο Τυμπακι.

Ο καιρός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος ενώ αντιθέτως ο αριθμός των αγωνιζομένων ήταν μικρός για 1ο αγώνα, παρ όλα αυτά ο συναγωνισμός και το θέαμα ήταν πολύ δυνατά.

Στην κατηγορία Ε1 ο Πασπάτης ήταν ο ταχύτερος απ’ όλους αλλά όχι τόσο εύκολα μιας και ο Ψεγιαννακης (μετά από πολύμηνη αποχή) ξαναέτρεξε και έδειξε να είναι ακόμα σε φόρμα, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν ο καινούριος σε αυτή την κατηγορία Μαρίνος από το Ρέθυμνο ο οποίος και αυτός κινήθηκε αρκετά γρήγορα.

Στην Ε2 όπως ήταν αναμενόμενο ο Καρακης ήταν ο νικητής με δεύτερο τον Μιτιλινεο ο οποίος ήταν πολύ σταθερός με τρίτο τον Πετρακη ο οποίος πάλι έτρεξε με δανεικό μηχανάκι και σύγχρονος ταλαιπωρήθηκε από πολλές πτώσεις.

Στους βετεράνους ο Φραγκιεδακης ήταν ο πιο σταθερός και συγχρόνως νικητής , με δεύτερο τον Καλουρη και τρίτο τον Παπαδάκη, ενώ να αναφέρουμε τους Γιαγκιοζη και Πατερακη ότι αν δεν εγκατέλειπαν θα ήταν σίγουρα σε πολύ καλή θέση.

Τέλος στην κατηγορία των νέων οδηγών νικητής αναδείχτηκε ο πιτσιρικάς Φανουρακης με το καινούριο του kx 125 μετά από πολύ όμορφη μάχη με τον άλλο πιτσιρικά από το Ρέθυμνο τον Σφακιανάκη οι όποιοι άφησαν στο 3ο σκαλί του βάθρου έναν άλλο πιτσιρικά τον Παναρετακη ο οποίος και αυτός αρχίζει να αγριεύει.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με τους οδηγούς να ανεβαίνουν μετα δυσκολίας στο βάθρο λόγο της πολύ κούρασης από την άμμο.

Περισσότερες φωτογραφίες