Ο πρώτος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro πλησιάζει, θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα την Κυριακή 08 Απριλίου (μονοήμερος). Σύντομα θα αναρτηθεί ο κανονισμός του αγώνα για να μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Τα μέλη του ΣΜΟΚ (Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Καρδίτσας) έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του αγώνα, και έχουν ήδη αναρτήσει πληροφορίες του αγώνα στην ιστοσελίδα τους.

 


Την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 και ώρα 09:00π.μ. ο Σ.ΜΟ.Κ. (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ), σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο 2725/99, θα πραγματοποιήσει τον 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ENDURO 2012 στην λίμνη Ν. Πλαστήρα.

Το Σάββατο 7-4-2012 και από ώρα 09:00μμ έως 23:00 μ.μ. στο χώρο του Αθλητικού πάρκου θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των δικύκλων, και παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις (δωρεάν είσοδος) από τοπικά ροκ συγκροτήματα, νεαρών καλλιτεχνών.

Την Κυριακή 8-4-2012 και ώρα 09:00πμ οι μοτοσικλετιστές θα ξεκινήσουν από το Αθλητικό πάρκο, και μέσω της περιφερειακής οδού (απλή διέλευση), θα φτάσουν μέχρι και από το ύψος του νοσοκομείου. Από εκεί και μετά θα οδηγηθούν σε χωμάτινες σηματοδοτημένες διαδρομές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, ενώ λίγο πάνω από την Μητρόπολη θα υπάρχουν δύο χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές, κοντά στο επαρχιακό δίκτυο.