Αλέξανδρου Καλαποθάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
7ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007

Το 7o Trail Ride στον Ταΰγετο διεκόπη μετά το τραγικό δυστύχημα του συναθλητή μας και αγωνιζόμενου βετεράνου αναβάτη Αλέξανδρου Καλαποθάκη, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της σε ασφάλτινο δρόμο της περιοχής Αγ. Μαρίνα και χτύπησε με σφοδρότητα σε παρακείμενο ανάχωμα.

Παρά τις άμεσες προσπάθειες των συναθλητών του αλλά και των γιατρών που έσπευσαν άμεσα, ήταν αδύνατον να κρατηθεί στην ζωή λόγω των πολλαπλών και σοβαρών τραυμάτων του, και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όλος ο κόσμος των Trail Ride, το Off Road Team, η ΕΛΠΑ και η ΛΕΜΟΚΑ εκφράζουμε την ειλικρινή, ανείπωτη λύπη μας και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του, θα σταθούμε δίπλα της σε κάθε δύσκολη περίπτωση.

Οι οργανωτές αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα των συμμετοχών στην οικογένειά του.

Ο 45χρονος Αλέξανδρος ήταν -και θα παραμείνει στις καρδιές όλων μας- ο πιο χαμογελαστός και αγαπητός άνθρωπος της μεγάλης οικογένειας των Trail Ride, πρόθυμος να βοηθήσει κάθε συναθλητή του και φίλο του, με έντονη και ανελλιπή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στο θεσμό. Ήταν ένθερμος υποστηρικτής του, συχνός συνεργάτης και νικητής του θεσμού για την φετινή χρονιά, κάτι που δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί.

Στην Απονομή των Επάθλων Μοτοσυκλέτας, στις 17 Δεκεμβρίου, μαζί με τα κύπελλά του, θα λάβει και το τελευταίο μας χειροκρότημα…

Το Κύπελλο Trail Ride τo 2007 δυστυχώς ολοκληρώνεται ως έχει μέχρι στιγμής και κατοχυρώνονται οι υπάρχουσες βαθμολογίες για την ανάδειξη των νικητών.