Όπως και στο παρελθόν (επί εποχής ΕΛΠΑ) η παρουσία πολιτικών στις απονομές πρωταθλημάτων της χρονιάς ήταν μια μορφή επίδειξης από τον οργανωτή, αναγνώρισης του έργου της και συνάμα ανταπόδωσης της καλής θέλησης και συνεργασίας που είχαν όλη τη χρονιά.

Φέτος την σκυτάλη πήρε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κος Μιχάλης Παπαδόπουλος καλεσμένος της ομοσπονδίας ΑΜΟΤΟΕ, στον οποίο κάποια στιγμή δόθηκε ο λόγος.

Ο κος Μιχάλης Παπαδόπουλος δεν έμεινε στις κλασικές (προεκλογικές) ομιλίες που μας είχαν συνηθίσει υπουργοί, υφυπουργοί και κάθε λογής πολιτικοί από το βήμα των απονομών. Δεσμεύτηκε πως αυτήν την εβδομάδα θα λυθεί ένα πάγιο πρόβλημα των αθλητών και των αγωνιστικών ομάδων τους, την μεταφορά μοτοσυκλετών από και προς τους αγώνες!

Ένα “ηλίθιο” πρόβλημα όπως ο ίδιος ανέφερε. Ένα πρόβλημα, όμως, που βασανίζει τους αθλητές εδώ και χρόνια και η ίδια η παράταξή του, η Νέα Δημοκρατία όπως και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν λύσει όλες αυτές τις δεκαετίες που βρίσκονταν στην εξουσία!

Και αμέσως η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ανακούφισης και εντυπωσιασμού λες και λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα μονομιάς.

Έτσι απλά, ο κος Μιχάλης Παπαδόπουλος κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητάς του. Μπράβο του!

061_EVAP260114