ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παγκόσμιο Supermoto Μέγαρα

Ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ελλάδα!

Ο τελευταίος Αγώνας Supermoto για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2007 θα γίνει στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 20-21 Οκτωβρίου 2007. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto περιλαμβάνει 8 αγώνες σε όλο τον κόσμο, με την αυλαία να πέφτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Στην χώρα μας, το GP SM έχει μια ιστορία 7 ετών και τελείται σε πίστες ή σε μεγάλους χώρους parking, σε χώρους λιμανιών και γενικά σε οποιαδήποτε έκταση μπορεί να συνδυάσει ένα καλό ασφάλτινο τερέν, με λίγο χωμάτινο, παράλληλα με την καλή κι εύκολη θέαση.

Στο παρελθόν αγώνες έχουν γίνει στα Μέγαρα, στις Σέρρες, στη Κρήτη, στο Ελληνικό και στον Πειραιά. Για το 2007 ο τελευταίος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στην διασταύρωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου προς Πάχη Μεγάρων, ενώ οι αγώνες εντός Αθήνας συγκεντρώνουν κατά μέσο όρο πάνω από 4.000 θεατές.

Οι αγώνες είναι διήμεροι, με τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά να γίνονται το Σάββατο, ενώ οι αγώνες την Κυριακή το πρωί. Παράλληλα, ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται και στο ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto, ενώ εκεί θα ολοκληρωθεί και το Ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς θα γίνει ο τελευταίος αγώνας που θα κρίνει τους Πρωταθλητές.

Έτσι λοιπόν θα υπάρχουν οι κατηγορίες S1 (< 450cc) και S2 (Open) για το Παγκόσμιο, και S3 (< 250cc) και Open για το Ευρωπαϊκό, και φυσικά όλες οι κατηγορίες του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Όντας ο τελευταίος αγώνας, επιφυλάσσει μεγάλη ένταση, θέαμα κι εκπλήξεις, καθώς στα Μέγαρα θα στεφθούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές όλων των κατηγοριών!

Thierry Van Den Bosch ή Adrien Chareyre; Attilio Pignotti ή Gerard Delepine; Μανώλης Παπαγεωργίου Jr. ή Φώτης Τσαλίκης; Ηλίας Μικές ή Θανάσης Νάκης; Ελάτε να τους χειροκροτήσουμε όλοι μαζί, σε ένα αγωνιστικό διήμερο γεμάτο δράση, με περισσότερους από 15 τελικούς αγώνες! Ελάτε να ανακηρύξουμε τους Παγκόσμιους και Έλληνες Πρωταθλητές και να δούμε τους δικούς μας οδηγούς να μάχονται και να ανταγωνίζονται τους διεθνείς πρωταγωνιστές!

[download id=”58″]