ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM HELLAS

Η Αγωνιστική Ομάδα της ΚΤΜ Hellas Motocross Racing Team βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Χρήστο Φωτόπουλο ως νέο Επίσημο Αναβάτη της στην κατηγορία ΜΧ 1. Ο Χρήστος θα οδηγεί έως το καλοκαίρι το νέο ΚΤΜ SXF 450 ακολουθώντας πλήρως το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Χρήστος παρέλαβε σήμερα ένα ολοκαίνουριο KTM 450 SXF και θα τρέξει τον πρώτο του αγώνα στο Πρωτάθλημα Αν.Ευρώπης στην Μεγαλόπολη το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Μαρτίου, ενώ θα βρεθεί επίσημα κάτω από την τέντα της ΚΤΜ Hellas στον δεύτερο αγώνα Πρωταθλήματος Motocross της ΑΜΟΤΟΕ στα Τρίκαλα στις 17 – 18 Απριλίου 2010.

Αγωνιστικός Διευθυντής KTM Hellas
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Χρήστος ανήκει πλέον και επίσημα στην οικογένεια της ΚΤΜ Hellas. Τον θυμάμαι να πρωταγωνιστεί στους ελληνικούς αγώνες από πολύ μικρή ηλικία και πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες και την ταχύτητα του. Θεωρώ ότι ο Χρήστος είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας και σε συνεργασία με τους μηχανικούς και τον Γιάννη Πολύζο που τρέχουν στην ίδια κατηγορία θα καταβάλουμε όλοι μαζί την μέγιστη προσπάθεια, προκειμένου να ενταχθεί και κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας του Team το ταχύτερο δυνατό. Του εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε αυτήν την νέα αρχή.» Στάθης Κοσμίδης.

Εμπορικός Διευθυντής ΚΤΜ Hellas
«Η ομάδες της ΚΤΜ τόσο στο Motocross όσο και στο Enduro έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο. Να πρωταγωνιστούν σε κάθε τύπου αγώνα και αν είναι εφικτό να φέρνουν συνεχώς νίκες αφού και η εταιρία είναι η ίδια «ποτισμένη» με μια ανάλογη νικηφόρα φιλοσοφία. Η στρατηγική μας στο Motocross είναι ξεκάθαρη. Θέλουμε ο βασικός κορμός επίσημων αναβατών να συνδυάζουν ταλέντο, μικρή ηλικία, ήθος αλλά και να διαθέτουν συνολικά όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους κάνουν πρωταγωνιστές τα επόμενα χρόνια. Η εισαγωγή του Χρήστου στην ομάδα αποτελεί μια προσωπική επιλογή στην οποία βαρύτατη σημασία για να την λάβω είχε η άποψη ενός ανθρώπου που σέβομαι απεριόριστα. Μαζί με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο θα δώσουμε ο καθένας από την θέση του όλα τα εφόδια και την απαιτούμενη βοήθεια στον Χρήστο προκειμένου να επιτύχει τους υψηλούς στόχους που ήδη έχουμε από κοινού θέσει. Πιστεύω επίσης ότι το δίδυμο με τον Γιάννη στην MX1 θα εκπλήξει τους πάντες φέτος αφού ο Γιάννης θα οδηγεί σε όλο το πρωτάθλημα το νέο ΚΤΜ SXF 450 και ο Χρήστος από τα μισά του πρωταθλήματος και έπειτα θα οδηγεί το νέο μας όπλο δια χειρός Everts, το ΚΤΜ 350 SXF. O συνδυασμός Σταύρου και Χρήστου στην προπόνηση και τους αγώνες έχει επιδείξει στο παρελθόν νικηφόρα αποτελέσματα και δεν έχω παρά να τους ευχηθώ καλή δουλειά, υγεία και πολλές επιτυχίες» Νίκος Σπανός

Χρήστος Φωτόπουλος, KTM SXF 450 / 350 MX1
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έρχομαι στην αγωνιστική ομάδα Motocross της ΚΤΜ Hellas. Το γεγονός που βρίσκομαι πλέον σε μια τόσο επαγγελματική ομάδα με γεμίζει με αυτοπεποίθηση και θέληση για πολύ δουλειά, παραπάνω προπόνηση και διακρίσεις. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων και δυνάμεων μου και πιστεύω ότι σε συνδυασμό με την βοήθεια του Σταύρου Γεωργακόπουλου θα δώσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα τα πάντα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της KTM Hellas που με εμπιστεύθηκαν και με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένω να βρεθώ σε αγωνιστικό περιβάλλον με τα νέα KTM 450 SXF και 350SXF.» Χρήστος Φωτόπουλος


Φωτογραφία: KTM Hellas