Από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro στην Ουαλία στο Fun endure στο Μεξικό. Ο Knight, που προηγείται στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα GNCC συνέχισε να είναι απασχολημένος κατά την διάρκεια του Αυγούστου, ταξιδεύοντας στην πόλη Vale De Bravo, στο Mexico για να αγωνιστεί στο έβδομο Fun Enduro, έναν αγώνα που γίνεται με μικτή μορφή Six Days και αγώνα Enduro.

Στον αγώνα συμμετείχαν 400 αθλητές και παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές που τους υποστήριζαν θερμά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Την πρώτη ημέρα ο David Knight έφτιαξε μεγάλη διαφορά που τον βοήθησε να κερδίσει τον αγώνα. Η διαφορά του ήταν στα 25 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο αναβάτη.

Το βράδυ του Σαββάτου η δυνατή νεροποντή άλλαξε τις συνθήκες του αγώνα, που ήταν διαφορετικές από την αρχή καθώς το υψηλό υψόμετρο δεν βοήθησε τις μοτοσυκλέτες να αποδώσουν. Ο αγώνας τελείωσε με στυλ ISDE, ένας τελικός motocross, τον οποίο κέρδισε ο Knight κατακτώντας τελικά την πρώτη θέση μπροστά από τον τοπικό Homero Diaz και τον Ισπανό Ivan Cervantes.

Αποτελέσματα 2008 FunEnduro, Mexico
1. David Knight (Red Bull KTM Off Road Team)
2. Homero Diaz (Husqvarna)
3. Ivan Cervantes (KTM)

Ο αγώνας πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια και είναι μια προσπάθεια των Μεξικανών να δείξουν ότι αξίζουν έναν μεγάλο αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (που τον πήραν το 2009) αλλά και να αποδείξουν ότι έχουν την οργάνωση και τις χορηγίες να διοργανώσουν ένα αγώνα ISDE – Six Days πιθανότατα το 2010.

Ιστοσελίδα Fun Enduro