απο αρι. Paul Edmonson, Wayne Braybrook, Simone Albergoni και Fabio Fasola

Το φετινό «Hell’s Gate MG.K-Vis 2007» ήταν από τα δυσκολότερα που έχουν οργανωθεί μέχρι τώρα από τον Ιταλό Fabio Fasola, στην περιοχή της Τοσκάνης, στη γειτονική Ιταλία. Πάλι ένας βρετανός κατάφερε να φτάσει πρώτος στην κορυφή της κόλασης, που ακούει στο όνομα Wayne Braybrook. Παρά τον τραυματισμό από πτώση συνέχισε και κατάφερε να νικήσει στο φετινό Hell’s Gate.

Ο Braybrook με Gas-Gas 300 ήταν αυτή την χρονιά πρώτος στην κορυφή της κόλασης. Πέρυσι και πρόπερσι ήταν δεύτερος πίσω από τον Knight. Ο δυο φορές νικητής David Knight ακύρωσε το ταξίδι του, λόγο (όπως αναφέρει δελτίο τύπου του Hell’s Gate) υποχρεωτικής από την εταιρεία του συμμετοχής στο Touquet.

Μετά το πρωινό (07:00) αγώνα των τεσσάρων κύκλων, οι 36 αναβάτες που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να τερματίσουν, προκρίθηκαν για τον τελικό που ξεκινούσε στις 15:00 το μεσημέρι. Ώρα τερματισμού ήταν 19:00 το απόγευμα, με τις συνθήκες να γίνονται ακόμα δυσκολότερες μέσα στο σκοτάδι. Όλοι οι αναβάτες είχαν ξεπεράσει τα όριά τους και χωρίς την βοήθεια από τους θεατές, στο τελευταίο ανηφορικό κομμάτι προς την κορυφή, δεν θα τα κατάφερναν ούτε οι πρώτοι.

Ο Βρετανός Paul Edmonson ανέβηκε μια θέση στο βάθρο και αναδείχτηκε δεύτερος στο Hell’s Gate του 2007. Μετά την περσινή βρετανική κυριαρχία στις πρώτες θέσεις, φέτος ανέβηκε στην τρίτο σκαλί του βάθρου ένας Ιταλός. Ο Simone Albergoni διεκδίκησε μαζί με τον Edmonson την κορυφή. Εντυπωσιακός είναι ο τερματισμός μιας μοτοσικλέτα Trail στην έβδομη θέση.

Οι επτά ήρωες του «Hell’s Gate MG.K-Vis 2007»
1 Braybrook Wayne . E3 Gas Gas 300 Gas Gas UK
2 Edmondson Paul . E1 250 Maximum Solutions Of
3 Albergoni Simone . E2 Yamaha 450 Ufo Yamaha
4 Botturi Alessandro . E2 Honda HM Zanardo
5 Eyries Gregory . E1 WRF 250 FMF Sport group
6 Lettenbichler Andreas . E2 Gas Gas 250 Goasstall-racing team
7 Sembenini Piero . TRIAL Beta 270

77 συμμετοχές, 36 στον τελικό, 7 κατάφεραν να τερματίσουν, 1 όμως ήταν ο νικητής

Φωτογραφίες: Hell’s gate