ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΣΑΛΜΟΠ

Το αθλητικό σωματείο: Α.Λ.Μ.Ο.Πατρών την Κυριακή 18 Μαρτίου διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου Νοτιοδυτικής Ελλάδος στην αγωνιστική πίστα Πετροχωρίου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 85 και όλοι οι οδηγοί συνεργάστηκαν για την καλύτερη έκβαση του αγώνα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οδηγούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και παράλληλα τον κύριο Πρέντζα Δημήτριο και την κυρία Σμυρή Πέρσα για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τον πρόεδρο της Αγωνιστικής Λέσχης των Ιωαννίνων.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά ξεκίνησαν 11 η ώρα και διαρκούσαν 10 λεπτά για κάθε κατηγορία. Ο αγώνας ξεκίνησε γύρω στης 12 η ώρα με την κατηγορία ΜΧ2. Στην μικρή, λοιπόν, κατηγορία στο πρώτο σκέλος τερμάτισε πρώτος ο Φωτόπουλος Χρήστος και στην συνέχεια ακολούθησαν οι Κόκκινος Κων/νος, Κασιούμης Χρήστος, Κόρκας Βλάσης, Μεσσήνης Γιώργος και Μάρτης Μενέλαος. Στο δεύτερο σκέλος της ΜΧ2 όπως αναμενόταν πρώτος τερμάτισε ο Φωτόπουλος Χρήστος και δεύτερος ο Κόκκινος Κων/νος και ακολούθησαν ο Ανδρέου Νίκος, ο Κασιούμης Χρήστος, ο Μεσσήνης Γιώργος και ο Κόρκας Βλάσης.

Στην κατηγορία ΜΧ1 στο πρώτο σκέλος στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Παπαγεωργίου jr. Και ακολούθησαν οι Δημολιάννης Σταμάτης, Μάνεσης Χρήστος, Μπαντούνας Ανδρέας, Αργυρόπουλος Θανάσης και Τούσης Γιώργος. Στο δεύτερο σκέλος ο πρώτος που πήρε την σημαία ήταν και πάλι ο Παπαγεωργίου jr. Και ακολούθησαν οι Δημολιάννης Σταμάτης, Μπαντούνας Αντρέας, Μάνεσης Χρήστος, Τούσης Γιώργος και Κεφαλλωνίτης Σπύρος.

Στην κατηγορία open στο πρώτο σκέλος του αγώνα την πρώτη θέση πήρε ο Μαρίνης Κώστας και ακολούθησαν οι Κριμπούνης Νίκος, Βασιλείου Σπύρος, Καρανάσης Αλέξανδρος, Πιλάλας Γιάννης και Λεόπουλος Χρήστος. Στο δεύτερο σκέλος η καρό σημαία έπεσε και πάλι στο πέρασμα του Μαρίνη Κώστα και στην συνέχεια ακολούθησαν οι Κριμπούνης Νίκος, Βασιλείου Σπύρος, Καρανάσης Αλέξανδρος, Πιλάλας Γιάννης και την αλλαγή στην πρώτη εξάδα έκανε ο Μπούσδας Γιώργος, ο οποίος τερμάτισε έκτος.

Στην κατηγορία JUNIOR στο πρώτο σκέλος πρώτος τερμάτισε ο Κατσανδρής Φάνης, και ακολούθησαν οι Κουφός Σαράντης και Μπούρας Αργύρης και στην MINI πρώτος στέφθηκε ο μικρός και πολλά υποσχόμενος αναβάτης από την Κέρκυρα Κορωνάκης Βασίλης και ακολούθησαν τα υπόλοιπα φυτώρια του Ελληνικού moto cross, Μόσχος Χρήστος, Καλαμπόκης Λάμπρος, η μοναδική γυναίκα του αθλήματος, Λαμπρούση Κλαίρη, ο Κόκλας Φίλιππος και ο Μουμούρης Κων/νος. Στο δεύτερο σκέλος στα JUNIOR πρώτος στέφθηκε ο Κουφός Σαράντης και δεύτερος ο Μπούρας Αργύρης. Τρίτος της κατηγορίας δεν υπάρχει αφού ο Κατσανδρής Φ. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα εγκατέλειψε.
Στη ΜΙΝΙ πρώτος πήρε την σημαία τερματισμού ο Κορωνάκης Βασίλης, και ακολούθησαν οι Καλαμπόκης Λ., Μόσχος Χ., Κόκλας Φ.,Λαμπρούση Κ. και Μουμούρης Κ.

Η γραμματεία ΑΣΑΛΜΟΠ
Διαμαντοπούλου Ακριβή