ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΤΟ CROSS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΕ 2007

Το προηγούμενο Σαββατοκάριακο 10 και 11 Μαρτίου 2007 το αθλητικό σωματείο:Α.Λ.Μ.Ο.Π. διοργάνωσε τον 1ο αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTO CROSS ΟΜΕ. Μας τήμησαν με την παρουσία τους τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως ο πολυπρωταθλητής Λευτέρης Καρέτσος, ο πρωταθλητης της μικρης κατηγορίας της ΕΛΠΑ Κουζής Παναγιώτης,τα αδέλφια Παπανικολάκης Λευτέρης και Αλέξανδρος ο πατρινός αναβάτης και πολλά υποσχόμενα Κόκκινος Κων/νος, ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος,o Γαλατιανός Στέλιος, ο Τερζής Κων/νος και άλλοι πολλοί. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 126 και οι θεατές τους 1000.

Στην μικρή κατηγορία πρώτος στέφθηκε στο πρώτο σκέλος ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, δεύτερος ο Παπανικολάκης Αλέξης, τρίτος ο Κουζής Παναγιώτης. Στην τέταρτη, Πέμπτη και έκτη θεση κατατάχθηκαν οι Ηλιόπουλος Γιώργος, Γαλατιανός Στέλιος και Τερζής Κων/νος(γαλανός) αντιστοίχα. Στο δεύτερο σκέλος πρώτος της κατηγορίας στέφθηκε ο Παπανικολάκη Αλέξης, δεύτερος ο Γαλατιανός Στέλιος και τρίτος ο Κουζής Παν/της.στην τέταρτη, Πέμπτη και έκτη θέση κατέλαβαν οι Παναγιωτόπουλος Μιχάλης,Μερεμετσάκης Δημήτρης και Βαγγελάκος Δημήτρης αντίστοιχα.

Στην μεγάλη κατηγόρια των 250 κυβικών στο πρώτο σκέλος πρώτη θέση κατέκτησε ο Παπανικολάκης Λευτέρης την δεύτερη θέση πήρε ο Παπαβασηλείου Νεκτέριος και τρίτος βγήκε ο Κρητικος Μανώλης. Την τέταρτη Πέμπτη και έκτη θέση πήραν οι Καρέτσος Λευτέρης, Μανώλης Σκύβαλος και ο Βούλγορος  οδηγός Rosen Tonchev. Στο δεύτερο σκέλος την πρώτη θέση κατέκτησε ο Καρέτσος Λευτέρης την δεύτερη ο Παπανικολάκης Λευτέρης και την Τρίτη ο Κρητικός Μανώλης. Στην τέταρτη Πέμπτη και έκτη θέση κατατάχθηκαν οι Σκύβαλος Μανώλης, ο Γεωργούσης Γιώργος και ο Βούλγαρος οδηγός Bonhos Avramov.

Στη κατηγορία open την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μαρίνης Κώστας, την δεύτερη θέση ο Κριμπούνης Νίκος και στην Τρίτη ο Βασηλείου Σπύρος. Στην τέταρτη, Πέμπτη και έκτη θέση κατέκτησαν με την αξία τους οι Πιλάλας Γιάννης, Δημητρόπουλος Βασίλης και Ταμβάκος Γιώργος.
Στο δεύτερο σκέλος η πρώτη τριάδα αποτελείται απο τους Μαρίνης Κώστας, Κριμπούνης Νίκος και Πιλάλας Γιάννης. Την τέταρτη, Πέμπτη και έκτη θέση κατέλαβαν οι Δημητρόπουλος Βασίλης, Βασηλείου Σπύρος και Παγούνης Οδυσσέας.

Στην κατηγορία Junior στο βάθρο ανέβηκαν οι Κοντολέτας Δημήτρης, Μόσιος Γίαννης και ο Παπίλας Παναγιώτης. Την τέταρτη, Πέμπτη και εκτη θέση κατέλαβαν οι Τουρατζίδης Οδυσσέας, Γεωργαντάς Αλέξανδρος και Τζουτζούνης Γιώργος. Στο δεύτερο σκέλος το βάθρο συμπλήρωσαν οι Κοντολέτας Δημητρης, Παπίλας Παν/της και Τουρατζίδης Οδυσσέας. Την τέταρτη, Πέμπτη και έκτη θέση πήραν οι Μόσιος Γιάννης, Γεωργαντάς αλέξ/ρος και Βρακάς Αλέξ/ρος.

Στην λιλιπούτια κατηγορία ΜΙΝΙ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Κρητικός Μανώλης jr. ο Ράδος Ανέστης και ο Τουρατζίδης Γιάννης. Την τέταρτη, Πέμπτη και έκτη θέση κατέλαβαν οι Αρβανίτης Γιώργος, Μπάκας Δημήτρης και Μόσχος Χρήστος. Στο δεύτερο σκέλος την τριάδα συμπλήρωσαν οι Κρητικός Μ. Ράδος Α. Και Τουρατζίδης Γ. Την τέταρτη, Πέμπτη και έκτη θέση κατέβαν επάξια οι Μπάκας Δημητρης, Αρβανίτης Γιώργος και Κορωνάκης Δημήτρης.

Σαν σωματείο θέλουμε να ευχαριστίσουμε θερμά όλους όσους μας στηρίζουν,τους χορηγούς, τους οδηγούς, τον κόσμο και όλους όσους έχουν πιστέψει σε εμάς και συνεχίζουν να είναι κοντά μας στηρίζοντας μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε για το καλό του αθλήματος. Τέλος επιθυμούμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όποιους έχουν παράπονο απο το  έργο του σωματείου μας και θα θέλαμε να το εκφράσουν για να γίνουμε καλύτεροι.