*** Ενημέρωση 3/7

Η IFMFX (www.ifmxf.com) απέσυρε σήμερα την ανακοίνωση διοργάνωσης στην Αθήνα αγώνα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα freestyle, χωρίς να ανακοινώνει αν θα γίνει σε άλλη ημερομηνία. Καμία ανακοίνωση επίσης από την promotica ή τουλάχιστον την ΕΛΠΑ/ΠΟΜ για την τύχη του Παγκόσμιου αγώνα freestyle στην Αθήνα, 15 ημέρες πριν τον αγώνα.


27/6

Για άλλη μια χρονιά ο promoter (IFMXF) που διοργανώνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Freestyle Motocross ανακοίνωσε χθες πως θα πραγματοποιηθεί αγώνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (το ονομάζουν Suzuki Night of the Jumps) αλλά η Ελληνική εταιρία Promotica που έχει τα δικαιώματα αλλά και η ΕΛΠΑ-ΠΟΜ που δίνει την άδεια δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα.

Η ενημέρωση που έχουμε από την Promotica είναι πως το γεγονός δεν είναι οριστικό και αναμένεται να οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Η ΕΛΠΑ-ΠΟΜ σήμερα μέσω της γραμματείας της δήλωσε πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά όμως ούτε αυτοί έχουν ανακοινώσει ακόμα κάτι επίσημο! Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως έστω και σήμερα οι ξένοι ανακοινώνουν τον αγώνα, αντίθετα οι Έλληνες δεν το οριστικοποιούν ούτε το ανακοινώνουν.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Ιουλίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά και εμείς απλώς να πούμε πως την Παρασκευή 18 Ιουλίου οι καλύτεροι freestyle αθλητές θα βρίσκονται στη Μαδρίτη (Red Bull X-Fighter’s).  Η ίδια εταιρεία προσπάθησε να διοργανώσει πέρυσι τον ίδιο αγώνα, ακύρωσε όμως την τελευταία στιγμή, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών αλλά και των εκλογών εκείνη την εποχή. Τότε είχε ανακοινωθεί πως ο αγώνας θα γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Ιστοσελίδα IFMXF
Ιστοσελίδα Promotica