Όλος ο κόσμος του παγκοσμίου Enduro έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες όπου διεξάγεται ο όγδοος γύρος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro. Η λέσχη της ΛΑΜΣ υπόσχεται όπως και πέρυσι την διοργάνωση του καλύτερου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Όλα στις Σέρρες είναι γιορτινά, όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του όγδοου γύρου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο οποίος όπως και πέρυσι έκρινε τους πρωταθλητές, έτσι και φέτος θα κρίνει πολλά σε όλες τις κατηγορίες.

Ένα σημαντικό γεγονός επίσης είναι η συμμετοχή είκοσι Ελλήνων αναβατών, στην μεγαλύτερη ίσως και πολυπληθέστερη συμμετοχή Eλλήνων αναβατών σε Παγκόσμιο αγώνα στην Ελλάδα. Κύριο ενδιαφέρον επίσης θα έχει η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών που ταξίδεψαν πριν τρεις εβδομάδες στην Σλοβακία και αγωνίστηκαν στο International Six Days Enduro. Όλοι ελπίζουμε σε καλές επιδόσεις των Ελλήνων αναβατών μας.

Μείνετε κοντά στο enduro.gr καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο καθώς εδώ θα παρακολουθήσετε άμεσα όλες τις εξελίξεις του αγώνα, αποτελέσματα και βαθμολογία, όπως επίσης τις καλύτερες φωτογραφίες του αγώνα των Σερρών. Το enduro.gr έχει εγκατασταθεί στις Σέρρες και θα καλύψει τις προσπάθειες των μεγάλων παγκόσμιων αναβατών αλλά κυρίως των Ελλήνων αναβατών που διψούν για διάκριση.

Το Παγκόσμιο Enduro στις Σέρρες και το enduro.gr κοντά στην ενημέρωση.

Η ιστοσελίδα της ΛΑΜΣ για την επίσημη ενημέρωσή σας.
Η επίσημη ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων του αγώνα.