3ος αγώνας Πανελληνίου πρωταθλήματος scramble ΑΜΟΤΟΕ
Ημερομηνία: 30 Μαρτίου 2008
Τοποθεσία: Χρυσούπολη Καβάλας
Συμμετοχές: 54 (S1:8, S2:10, S3:9, SB:27)
Θεατές: 800 περίπου
Καιρός: ηλιοφάνεια 15οC

Η πολύ καλή χάραξη της διαδρομής βοήθησε τους αθλητές όλων των κατηγοριών να δείξουν τα προσόντα τους στον αγώνα μπροστά από 2000 ενθουσιώδεις θεατές. Άπιαστος ήταν ο Βασίλης Σιαφαρίκας που για άλλη μια φορά κέρδισε τον αγώνα βάζοντας πλέον τη σφραγίδα του και στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τοπικό σωματείο εκτός του αγώνα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργάνωσε επίσης αγώνες για τα περιφερειακά πρωταθλήματα scramble και motocross (Αν. Μακεδονίας και Θράκης). Αρνητική γεύση αφήνει η μικρή συμμετοχή αθλητών στον αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κάτι που δείχνει πως το πρωτάθλημα (ίσως και το άθλημα) σχοινοβατεί μεταξύ αποτυχίας και επιτυχίας.

Γενική
Ο Βασίλης Σιαφαρίκας ήταν για ακόμα μια φορά γρηγορότερος του ανταγωνισμού κερδίζοντας με διαφορά τον Γιάννη Τρίγκα πετυχαίνοντας έτσι νίκη γοήτρου μέχρι την επόμενη αναμέτρησή τους. Φέτος οι δυο τους έχουν ανεβάσει τις επιδόσεις τους και η μάχες συνεχίζονται σχεδόν κάθε Κυριακή. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αδάμος Πράσσος. Στα θετικά του αγώνα το πλασάρισμα στην τέταρτη θέση του Θοδωρή Παπαβασιλείου, στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Βασίλης Πακαταρίδης ενώ έκτος τερμάτισε ο Μανώλης Νερατζόγλου.

Κατηγορία Β
Πολύ γρήγορος ο Κυριάκος Κουτσιοκώστας κέρδισε τον αγώνα αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Άρη Παπαβασιλείου (6 δευτερόλεπτα διαφορά) και τρίτο τον Θωμά Ζουμπουλίδη με δυο γύρους λιγότερους. Ενθαρρυντική η συμμετοχή 27 αθλητών στην κατηγορία.

Κατηγορία S3
Ο Γιάννης Τρίγκας ήταν για άλλη μια φορά ανίκητος κερδίζοντας άλλο έναν αγώνα εδραιώντας τον εαυτό του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στη δεύτερη θέση ο Αδάμος Πράσσος ενώ τρίτος ανέβηκε ο Παναγιώτης Χριστοφίδης.

Κατηγορία S2
Με την απουσία ηχηρών ονομάτων από την κατηγορία το βάθρο γέμισαν καινούργιοι αθλητές που βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Πρώτος ο Μανώλης Νερατζόγλου, στη δεύτερη θέση ο Χρήστος Σεκερτζής και τρίτος ο Γιώργος Χασάπης.

Κατηγορία S1
Τίποτα δύσκολο για τον Βασίλη Σιαφαρίκα που τριπλασίασε τις νίκες του φέτος κερδίζοντας και αυτόν τον αγώνα. Στους ίδιους γύρους έμειναν ο Θοδωρής Παπαβασιλείου (δεύτερος) και ο Βασίλης Πακαταρίδης (τρίτος).

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 13 Απριλίου στα Τρίκαλα.

Περισσότερες φωτογραφίες

Όλες τις φωτογραφίες σας μπορείτε να τις βρείτε στο www.racephoto.gr βάζοντας το αγωνιστικό νούμερό σας στη λέξη – κλειδί και επιλέγοντας ως event το 30/03/2008 – 3o scramble Χρυσούπολη.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x4wrtc_scramble-30-3-08_sport#from=embed[/dailymotion]