Στον έκτο αγώνα της χρονιάς στην Πάτρα, ο άνθρωπος της ημέρας ήταν αναμφισβήτητα ο Αλέξης Παπανικολάκης. Με επιθετικό στυλ και τόνους αυτοπεποίθησης, κέρδισε δύο σκέλη και την κορυφή της βαθμολογίας των 125. Ο Νεκτάριος Παπαβασιλείου και ο Λευτέρης Καρέτσος μοιράστηκαν τα δύο σκέλη στα 250, αποκτώντας βαθμολογικό προβάδισμα.

Για άλλη μια φορά ο καιρός ήταν καλός και βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα και όπως είναι φυσικό και στην προσέλευση αρκετών θεατών. Η οργάνωση φρόντισε να μην υπάρχουν προβλήματα σκόνης στην πίστα, αλλά δυστυχώς δεν φρόντισε να υπάρχει νερό στα paddocks, κάνοντας την ζωή των αγωνιζομένων δύσκολη.

Στον αγωνιστικό τομέα όσο ανιαρά ήταν τα σκέλη στα 250, τόσο ενδιαφέρον ήταν τα αντίστοιχα των 125. Εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπάρχει και η δίψα αρκετών οδηγών για μια θέση στο βάθρο. Το αποτέλεσμα είναι τα 125 να μυρίζουν μπαρούτι από την εκκίνηση μέχρι το τέλος.

Σάββατο 23/10/04

1ος Αγώνας Junior – Mini

Έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα από τον προηγούμενο αγώνα στην Σπερχειάδα, ο Σπύρος Κοσμάς αγωνίστηκε στα 125 όπου θα τρέχει του χρόνου. Έτσι έδωσε την ευκαιρία για νίκη στους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας. Ο Αγγελοχωρίτης ήταν ο τυχερός της ημέρας καθώς έφυγε μπροστά στην εκκίνηση και δεν ενεπλάκη στην σύγκρουση της πρώτης στροφής, κερδίζοντας την πρώτη θέση. Πίσω του ο Κόκκινος προσπαθούσε να τον φτάσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να περάσει τον Κωνσταντινίδη τερματίζοντας στην δεύτερος. Ο Μ.Παναγιωτόπουλος κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση, αλλά στον τελευταίο γύρο είχε μια πτώση χαρίζοντας την θέση στον Κωνσταντινίδη. Στην Mini ο Κατσανδρής ξέμπλεξε γρήγορα από τον χαμό της εκκίνησης και έφυγε μπροστά, ο Μόσσιος όμως τον έφτασε γρήγορα, τον πέρασε και πήρε την νίκη. Δεύτερος Κατσανδρής και τρίτος ο Ο.Τουρατζίδης.

Κυριακή 24/10/2004

1ο Σκέλος 125-2Τ/250-4Τ

Η εκκίνηση έφερε τους δύο πρωταγωνιστές Παπανικολάκη και Μερεμετσάκη μπροστά για το κυνήγι του τίτλου. Από τους πρώτους γύρους ο Παπανικολάκης οδήγησε δυνατά και δεν επέτρεψε στον Μερεμετσάκη να τον απειλήσει σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η μεγάλη μάχη έγινε για την τρίτη θέση με τρεις οδηγούς να την διεκδικούν ανοιχτά Οι Τερζής, Παναγιωτόπουλος και Κουζής βρέθηκαν από την αρχή με αυτή την σειρά, πριν ξεκινήσει ο χορός των πτώσεων (πολλοί αναβάτες είχαν πτώσεις σε αυτό το σκέλος). Τερζής και Παναγιωτόπουλος είχαν από μια πτώση επιτρέποντας στον Κουζή να βρεθεί τρίτος. Κατόπιν έπεσε και ο Κουζής αλλά κατάφερε να κρατήσει την τρίτη θέση από τον αιώνιο αντίπαλο του τον Παναγιωτόπουλο που τελικά τερμάτισε τέταρτος. Η άνοδος των δύο νεαρών αναβατών είναι εκπληκτική καθώς είναι η πρώτη τους χρονιά στα 125. Πέμπτος ο Φωτόπουλος μετά από κακή εκκίνηση και έκτος ο ανεβασμένος Γεωργούσης, που βλέπει για δεύτερη φορά φέτος εξάδα.

1ο Σκέλος 250-2Τ/450-4Τ

Ο Παπαβασιλείου έφυγε μπροστά από την αρχή του αγώνα αποφεύγοντας το μικρό μπλέξιμο του Κεραμιδά με τον Λυρίου μετά την εκκίνηση (για δεύτερη φορά μετά την Σπερχειάδα). Ο Καρέτσος προσπάθησε να τον ακολουθήσει από την δεύτερη θέση αλλά σε ένα γλιστερό σημείο της πίστας έπεσε, με αποτέλεσμα να σβήσει η μοτοσικλέτα του και να ξαναπάρει μπροστά όταν τον πέρασε ο όγδοος. Μετά από αυτό το γεγονός ο Κρητικός βρέθηκε στην δεύτερη θέση αλλά ούτε και για αυτόν ήταν γούρικη καθώς η μπουκάλα αζώτου της πίσω ανάρτησης έσκασε αναγκάζοντας τον να εγκαταλείψει. Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Παπαβασιλείου και στην δεύτερη ο Καρέτσος που δεν δυσκολεύτηκε να βρεθεί εκεί. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Λυρίου και στην τέταρτη ο Κεραμιδάς αφού κάλυψαν μεγάλο έδαφος μετά την πτώση που είχαν στην αρχή του αγώνα. Πέμπτος ο Ξυδόπουλος πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του επίδοση και έκτος ο Ράπτης.

2ος Αγώνας Junior – Mini

Ο Κόκκινος επικράτησε άνετα στον αγώνα από τον δεύτερο Αγγελοχωρίτη. Τρίτος τερμάτισε ο Παναγιωτόπουλος που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τέταρτου Κωνσταντινίδη. Ο Μόσσιος έφυγε από την αρχή μπροστά κερδίζοντας και αυτόν τον αγώνα της Mini. Δεύτερος τερμάτισε ο Ο.Τουρατζίδης που κατάφερε να περάσει τον τρίτο Κατσανδρή

2ο Σκέλος 125-2Τ/250-4Τ

Το σκηνικό μπροστά ήταν το ίδιο με τους Παπανικολάκη και Μερεμετσάκη να ορμούν για τους πολύτιμους βαθμούς της πρώτης θέσης. Αυτή την φορά ο Θεσσαλονικιός ήταν πιο επιθετικός και πίεζε συνέχεια τον Παπανικολάκη. Στο τέλος ο Παπανικολάκης πέρασε πρώτος το άλμα του τερματισμού με 0,480 δεύτερα μπροστά από τον Μερεμετζάκη και είναι τώρα 2 βαθμούς μπροστά στην βαθμολογία. Όλα θα παιχτούν στον τελευταίο αγώνα στην Χαλκιδική σε δύο εβδομάδες. Ο Τερζής οδήγησε στην τρίτη θέση σε όλο τον αγώνα όπου και τερμάτισε, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Ζαχαρίου που δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Πέμπτος ο Παναγιωτόπουλος με έκτο τον Κουζή, συνεχίζοντας την αγωνιστική τους κόντρα από πέρσι.

2ο Σκέλος 250-2Τ/450-4Τ

Την εκκίνηση πήρε ο Καρέτσος με τον Λυρίου να τον ακολουθεί μέχρι τον τέταρτο γύρο όταν ο Ρόδιος είχε μια πτώση μένοντας πίσω. Ο τοπικός Παπαβασιλείου από την δεύτερη θέση δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Καρέτσο για την πρώτη, καθώς η διαφορά τους ήταν μεγάλη. Ο Καρέτσος κέρδισε το σκέλος και μαθηματικά θέλει μόνο οχτώ βαθμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεύτερος τερμάτισε ο Παπαβασιλείου που και αυτός πλέον πατάει γερά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στην τρίτη θέση ο Κρητικός και στην τέταρτη ο Λυρίου που αντιμετωπίζει μαζεμένες ατυχίες στους δυο τελευταίους αγώνες. Πέμπτος ο Κεραμιδάς και έκτος ο εντουράς Πουλόπουλος που μάλλον θα τον δούμε μοτοκροσέρ την επόμενη σεζόν.

ΟΡΕΝ

Οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας Ανρέου, Δημολιάννης και Σκύβαλος έφυγαν από την εκκίνηση μπροστά αλλά στον πρώτο γύρο ο Σκύβαλος είχε μια πτώση μένοντας πίσω. Ο Ανδρέου έχτιζε σιγά σιγά διαφορά από τον δεύτερο Δημολιάνη σιγουρεύοντας έτσι την πρώτη θέση. Ο Δημολιάνης αρκέστηκε στην δεύτερη θέση που τον ανέβασε και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πίσω ο Σκύβαλος κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση αλλά στο τελευταίο γύρο είχε μηχανική βλάβη και εγκατέλειψε. Έτσι τρίτος τερμάτισε ο Δ.Φωτόπουλος με τέταρτο τον Βελλίδη και πέμπτο τον Πιλάλα. Την εξάδα έκλεισε ο Μητρόπουλος.