ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TRIAL 2005
2ος ΑΓΩΝΑΣ
ΑΡΤΑ – 20 Μαρτίου 2005

1η Ελληνική Νίκη για την Sherco!

Με μεγάλη επιτυχία, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε αριθμό συμμετοχών, πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2005 στην περιοχή της Άρτας ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial (μοτοαλπινισμός).

Συγκεκριμένα, ο 2ος αγώνας του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου κοντά στο ιστορικό χωριό Πέτα.

Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα διέσχιζαν περιοχές μεγάλου φυσικού κάλλους, με φόντο τη λίμνη Πουρναρίου και το ομώνυμο φράγμα της ΔΕΗ.

Ο αγώνας διεξάχθηκε σε ιδανικές συνθήκες πίστας και καιρού και έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δώσουν ρεσιτάλ γνώσεων και δεξιοτεχνίας.

Μεγάλος νικητής του 2ου αγώνα αναδείχτηκε ο περσινός πρωταθλητής, Χάρης Χριστόπουλος με μοτοσυκλέτα Sherco.
διοργανωτής του αγώνα ήταν η τοπική λέσχη ΑΛΜΑ Άρτας (μια από τις παλιότερες ελληνικές λέσχες μοτοσυκλέτας) και συνδιοργανωτές η Λέσχη Μοτοαλπινιστών (ΛΕΜ), το Bee Team, το Off Road Team και το περιοδικό μοτοσυκλέτας και δράσης «0-300».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α
Θέση Αναβάτης Αριθ. Βαθμοί Μοτοσυκλέτα Συμ/χης
ποινής
1 Χριστόπουλος Χάρης 1 67 Sherco
2 Λιάπης Αλέξης 3 82 Honda-Montesa
3 Τσακιρίδης Μηνάς 4 92 Gas Gas

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β (ΝΕΟΙ)
Θέση Αναβάτης Αριθ. Βαθμοί Μοτοσυκλέτα Συμ/χης
ποινής
1 Γιατζουζάκης Δημ. 15 68 Gas Gas
2 Βαϊτσης Μάκης 11 82 Gas Gas
3 Μανής Αντώνης 10 86 Beta

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SERIORS
Θέση Αναβάτης Αριθ. Βαθμοί Μοτοσυκλέτα Συμ/χης
ποινής
1 Πρίφτης Δημήτρης 22 Gas Gas
2 Διακουμάκης Ιάκωβ 23 Beta
3 Φωτεινός Μιχάλης 21 Gas Gas

Η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2005 περιλαμβάνει 6 αγώνες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι δύο πρώτοι αγώνες (στο Λαύριο και στην Άρτα) σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και εντυπωσίασαν θεατές και συμμετέχοντες με την αρτιότητα της διοργάνωσης.

Μεγάλοι χορηγοί του Πρωταθλήματος Trial 2005 είναι οι μοτοσυκλέτες SHERCO της εταιρείας AGIO MOTORS και τα λιπαντικά IPONE.
Επίσης, την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: «Ελαστικά Χατζηγεωργίου», «Φίλτρα Αέρος DNA», «Rangers Spot», «Nolan», «Okazaki», «SP Parts» και «Γαλανόπουλος».

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο τηλ. 6977-788416
(κ. Δ. Μουρατίδης). Πληροφορίες για το πρωτάθλημα μπορείτε επίσης να βρείτε στις ιστοσελίδες www.0300.gr και www.trial.gr