Δελτίο Τύπου
APRILIA HELLAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της Aprilia, του επαναστατικού ΝΑ850 ΜΑΝΑ, παρουσία του Ιταλού πρέσβη στην Ελλάδα κ. Gianpaolo Scarante και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Aprilia Hellas Α.Ε κ. Μanolo Lanaro.

“με αυτή την παρουσίαση εγκαινιάζουμε ένα πρόγραμμα προώθησης εξαιρετικών ιταλικών προϊόντων, όπως αυτή η μοτοσυκλέτα της Aprilia. Σήμερα παρουσιάζουμε μια νέα επαναστατική μοτοσυκλέτα που δεν έχει κανένα ανταγωνισμό σε κανένα επίπεδο” είπε στην προσφώνησή του ο κύριος Scarante, και συνέχισε: “ μια γνήσια ιταλική μοτοσυκλέτα που έχει για πρώτη φορά ένα εντελώς νέο και διαφορετικό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο ταχυτήτων, που δείχνει πόσο έχει προοδεύσει η ιταλική βιομηχανία και η τεχνολογία” .

“ είναι μεγάλη τιμή για την Aprilia να είναι η πρώτη εταιρία που παρουσιάζει μια τόσο σημαντική μοτοσυκλέτα στην Ιταλική πρεσβεία. Μια μοτοσυκλέτα που έρχεται να συνεχίσει τις καινοτόμες μοτοσυκλέτες που σχεδιάζει η Aprilia και ταράζει τα νερά του μοτοσυκλετιστικού κόσμου. Μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει αντίπαλο και στοχεύει σε ένα κοινό που θέλει μια σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη μοτοσυκλέτα ” είπε ο κύριος Lanaro.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν δημοσιογράφοι από περιοδικά, εφημερίδες και τηλεόραση και φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε η ιταλίδα καλλονή που ακούει στο όνομα Aprilia ΝΑ850 ΜΑΝΑ.