Παρουσίαση αγωνιστικής ομάδας Husqvarna Rallye Speedbrain – Dakar 2013

Η αγωνιστική ομάδα Husqvarna Rallye Speedbrain θα αποτελείται από τέσσερις αναβάτες: Joan Barreda (Ισπανία), νικητής του τελευταίου αγώνα Pharaons και τον δεύτερο στο Ράλλυ Μαρόκο, Paulo Goncalves (Πορτογαλία), τον Alessandro Botturi (Ιταλία) και του Matt Fish (Αυστραλία).

Η μοτοσυκλέτα θα είναι η Husqvarna TE 449RR Speedbrain με την οποία η ομάδα αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες το 2012 στο FIM Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Country Rallies τερματίζοντας στην δεύτερη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών. Η επιτυχία της μοτοσικλέτας και η ανταγωνιστικότητά της έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των ιδιωτών αναβατών, συμπεριλαμβανομένου του έμπειρου Jordi Viladoms που θα συμμετάσχει με μια Husqvarna TE449RR Speedbrain στο Dakar 2013.

“Οι αγώνες Ράλλυ, σε γενικές γραμμές, και ειδικότερα το Rally Dakar” σχολίασε ο Klaus Allisat – πρόεδρος της Husqvarna Motorcycles – “είναι ισχυρά και αυξανόμενα κανάλια επικοινωνίας που προσελκύουν τους ανθρώπους και έχουν παγκόσμια προβολή στα μέσα ενημέρωσης. Η Husqvarna είναι ένας παγκόσμιος παίκτης που επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές και η ορατότητα μας βοηθά να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητά μας. Είμαστε πραγματικά σίγουροι για την ομάδα μας και μπορώ να πω ότι έχουμε εργαστεί σκληρά για να είναι πρωταγωνιστής. Η μοτοσυκλέτα, η Husqvarna TE449 RR Speedbrain, είναι ανταγωνιστική και έχει ήδη δείξει γρήγορη και αξιόπιστη. Τέλος, οι αναβάτες μας έχουν εργαστεί σκληρά, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να είναι στο βάθρο, όσο το δυνατόν περισσότερες φορές σε αυτόν τον αγώνα “.

Η 35η έκδοση του θρυλικού αγώνα Rally Paris Dakar, θα ξεκινήσει από τη Λίμα στις 5 Ιανουαρίου, πραγματοποιήται στην Νότια Αμερική για πέμπτη φορά στην ιστορία του. Ο αγώνας περνάει από το Περού, την Αργεντινή και τελειώνει μετά από 8.423 χιλιόμετρα, στο Σαντιάγο της Χιλής στις 20 Ιανουαρίου.

husqvarna_te449r_by_speedbrain_5 husqvarna_te449r_by_speedbrain1 husqvarna_te449r_by_speedbrain_2 husqvarna_te449r_by_speedbrain_3 husqvarna_te449r_by_speedbrain_4