ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ OFF ROAD 2006

Η εταιρία HELLINMOTO μας φιλοξένησε στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, για την παρουσίαση των καινούργιων μοντέλων ’06 ΚΤΜ και HUSQVARNA και στη συνέχεια μας τα παρέδωσε να τα γνωρίσουμε στο χώμα. Και ο χώρος στη Λίμνη Δασίου ήταν ο πιο κατάλληλος για να δεχτεί τόσα «άλογα». Το σημείο είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα για εκδηλώσεις και αγώνες. Μια κορδελιασμένη διαδρομή Scramble ενός χιλιομέτρου, ήταν έτοιμη για να δεχθεί τα μοντέλα Enduro και Motocross προς δοκιμή.

Παρόν έδωσαν από πλευράς ΚΤΜ η σειρά EXC με τα 125, 250 2Τ και 450, 525 4Τ, η σειρά SX με τα 125, 450 και 525. Παρόν και το 250 SX-F και τα «μικρά» SX ,50-65-85. Από την άλλη πλευρά η HUSQVARNA είχε τα μοντέλα της σειράς TE, με τα 4Τ 250, 450 και 510 με το 2Τ WR 125 να συμπληρώνει την παρέα.

Παρά της άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από την Πέμπτη, η επόμενη ημέρα πάνω στη Λίμνη Δασίου, μας χάρισε μια απολαυστική οδήγηση, χωρίς λάσπη ή σκόνη. Συνθήκες πραγματικά για το τέλειο test ride. Η βροχή ήρθε κατά της τέσσερις, πάνω που άρχιζε να βγαίνουν τα πρώτα σύννεφα σκόνης. Ένας τέλειος συγχρονισμός θα έλεγε κανείς.

Μια τέτοια φιλοξενία και παρουσίαση μοντέλων μοτοσικλέτας πάνω σε βουνό γίνετε για πρώτη φορά, με την HELLINMOTO να είναι ο πρωτοπόρος. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστούν τέτοιου είδους παρουσιάσεις από τις εταιρίες του χώρου, για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Και την σκυτάλη πήρε το HELL IN STORE 001-0018
Η παρουσίαση δεν σταμάτησε στα άτομα του ιδικού τύπου. Το Σαββατοκύριακο ακολούθησε το test ride για το κοινό, που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο κατάστημα Hell in store 001-018. Ο Γιάννης Αθανασόπουλος και η ομάδα του, παρουσίασαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όλο το Σαββατοκύριακο προσφέροντας αρκετή αδρεναλίνη πάνω στις σέλες των ΚΤΜ και HUSQVARNA.

Η βροχή που είχε πέσει στην περιοχή, είχε αλλάξει την μορφολογία του εδάφους, μεταμορφώνοντας την σε ένα παγοδρόμιο. Η Λάσπη σε όλο το μήκος της διαδρομής έκανε δύσκολη την οδήγηση. Αυτό δεν πτόησε τους παραβρισκόμενους που καταφτάνανε συνεχώς.

Ο Ήλιος δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, για να βοηθήσει να στεγνώσει λίγο την διαδρομή και έτσι στηριχθήκαμε στις πολλές διελεύσεις μοτοσικλετών μέσα στην διαδρομή.

Ο πολύ καλός σχεδιασμός της παραχώρησης κάθε μοτοσικλέτας, με χαρτάκι και σειρά εκκίνησης, βοήθησε στο να μην ύπαρξη κανένα πρόβλημα και γκρίνια από φιλοξενούμενο αναβάτη. Οι συμμετοχές φρενάρανε στον αριθμό 120, με δηλωμένα μέχρι την Παρασκευή, 190 άτομα. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν , κυρίως στην περιοχή της Αττικής, άφησε αρκετούς στα σπίτια τους.

Ελπίζουμε σε μια συνέχεια τέτοιων εκδηλώσεων, κάτι που καταφέρνει πάντα το Hell in store 018.