Ότι ήταν να γίνει έγινε. Ο κόπος και η προετοιμασία τόσων μηνών έφτασαν στο τέλος. Η εθνική αποστολή Enduro για τον 80ο αγώνα International Six Days Enduro αναχωρεί σήμερα τα ξημερώματα για την Povatska Bystrica της Σλοβακίας.

Εκεί, οι αναβάτες θα παραμείνουν για δώδεκα ημέρες ενώ οι αγώνες ξεκινούν σε μια εβδομάδα, δίνοντάς στους Έλληνες αναβάτες την δυνατότητα να εγκλιματιστούν με το περιβάλλον της Σλοβακίας.

Είναι η δεύτερη, συνεχόμενη, χρονιά στην οποία η χώρα μας εκπροσωπείται με Εθνική ομάδα στον αρχαιότερο και σπουδαιότερο αγώνα –θεσμό- του Παγκοσμίου Enduro. Μόλις πέρυσι η Εθνική ομάδα έκανε το ντεμπούτο της τερματίζοντας 19η σε 21 ομάδες.

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν, ενώ ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην ετοιμασία της αποστολής, όταν προσκαλέστηκε ο διεθνούς φήμης Ιταλός αναβάτης Mario Rinaldi να πραγματοποιήσει σχολείο αγωνιστικής οδήγησης με τους Έλληνες αναβάτες. Ακολούθησαν όλες οι αναγκαίες ετοιμασίες και έτσι οι αναβάτες αναχωρούν πλήρως προετοιμασμένοι, για τον δυσκολότερο αγώνα της χρονιάς.

Οι ετοιμασίες ολοκληρώθηκαν με την παραλαβή των αγωνιστικών εμφανίσεων αλλά και των ενιαίων στολών παρουσίασης της Ελληνικής ομάδας. Η πρωτοποριακή συλλογή ανήκει στην εταιρία FFW, επίσημο προμηθευτή της Ελληνικής ομάδας Enduro.

Αύριο γίνεται μια καινούργια αρχή από την Σλοβακία. Μείνετε μαζί μας καθόλο αυτό το διάστημα των δεκατριών ημερών όπου και το enduro.gr θα μεταδίδει από την Σλοβακία την καθημερινή ενημέρωση της Ελληνικής αποστολής αλλά και την πλήρη κάλυψη του αγώνα.