ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
2ος ΑΓΩΝΑΣ: SCRAMBLE ΓΡΕΒΕΝΩΝ 6-4-2008
Διοργάνωση: Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών

Η βροχή των προηγούμενων ημερών δημιούργησε συνθήκες που δυσκόλεψαν πολύ τους 92 αθλητές που πήραν εκκίνηση στον 2ο αγώνα scramble του πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας 2008. Οι 600 θεατές απόλαυσαν και χειροκρότησαν την μεγάλη προσπάθεια των αθλητών, να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα.

Οι 45 αθλητές της S1 που ξεκίνησαν πρώτοι είχαν να αντιμετωπίσουν τις χειρότερες συνθήκες. Η πολύ λάσπη, ειδικά το κομμάτι του ενός χιλιομέτρου της πίστας moto cross, έκανε την οδήγηση πολύ δύσκολη και αυτό που μέτρησε περισσότερο για διάκριση ήταν η φυσική κατάσταση των αθλητών. Ο Θόδωρος Κουτσάκης του Ο.ΔΙ.ΚΟ. και ο Γιώργος Παπαμιχαήλ του Μ.Ο.Γ. ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές και φαίνεται ότι τον πρωταθλητή θα τον μάθουμε στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Πολύ καλά και με υποσχέσεις για το μέλλον πήγε στο πολύ δύσκολο τερέν ο 18χρονος αθλητής του Μ.Ο.Γ. Γιάννης Παυλίδης.

Στην S2 δεύτερη νίκη για τον αθλητή του Μ.Ο.Κ. Ζέρβα Αναστάσιο με δεύτερο τον Τζινίκο Βασίλη του Ο.ΔΙ.ΚΟ. και τρίτο τον Καραστέριο Παρασκευά του Μ.Ο.Κ.

Στην S3 εναλλαγή πρώτη και δεύτερης θέσης με πρώτο στα Γρεβενά τον Τοπαλίδη Χαράλαμπο του Μ.Ο.Κ. και δεύτερο τον Μπαμπούνα Παναγιώτη του Μ.Ο.Π. ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε και πάλι ο Πέτρος Γερόπουλος του Μ.Ο.Κ.

Παρών στον αγώνα και ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Μ.Ο.Γ. Παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Γ.Γ. της Νομαρχίας κ. Πέτρο Σιούλη, συνομίλησαν με τους αθλητές και υποσχέθηκαν την τελειοποίηση της πίστας moto cross των Γρεβενών. Να σημειώσουμε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών κάλυψε πλήρως τα έξοδα του αγώνα όπως επίσης και τα έξοδα του αγώνα του «3ου Enduro ΠΙΝΔΟΥ», του διήμερου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε.

Περισσότερες φωτογραφίες