ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Syros Moto Club
Αθλητικός Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σύρου

Πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα Supermoto στην Σύρο, 3 Ιουνίου

Καλωσορίζουμε τους αθλητές, αγωνιστικές ομάδες και όσους θέλουν να μεταβούν στην όμορφη Σύρα όπου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά αγώνας Supermoto στο αεροδρόμιο του νησιού.

Παρακάτω θα βρείτε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια που συνδέουν την Σύρο με την υπόλοιπη Ελλάδα. Μέχρι την ημερομηνία του αγώνα θα έχουν προστεθεί και άλλα δρομολόγια πλοίων. Την Κυριακή έχει πλοίο για να φύγουν και οι αναβάτες από την Κρήτη. Με τα ταχύπλοα πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύρος είναι 2:30 ώρες. Με τα συμβατικά πλοία περίπου 3:30 με 4:00 ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν έγκαιρα τα εισιτήρια τους μέσω του πρακτορείου Travel2Syros 22810-43333, 6936-527662.

Ο αγώνας θα γίνει στο αεροδρόμιο της Σύρου το οποίο έχει ελέγξει για την καταλληλότητα του ο Παναγιώτης Σιδέρης (Iron Team). Tο έκρινε πολύ καλό ακόμα και για φιλικό αγώνα ταχύτητας. Η ποιότητα της ασφάλτου είναι εξαιρετική.

Αναμένεται να είναι ο πιο πολυπληθής αγώνας μοτοσικλέτας της χρονιάς. Οι προηγούμενοι τέσσερις αγώνες που έχουμε διοργανώσει είναι εγγύηση και για αυτόν, από θέμα οργάνωσης, θεατών, και διαφημιστικής προβολής. Για τους αγώνες που παλαιότερα έχουμε διοργανώσει στην Σύρο, έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια μεγάλοι Έλληνες αθλητές όπως ο Ξενάριος (dragster), Θανάσης Νάκης (Supermoto), Λευτέρης Καρέτσος (Motocross), Αλέξης Παπανικολάκης (Motocross), Δημήτρης Κεραμιδάς (Motocross), Στέλιος Γαλατιανός (Motocross), Βασίλης Σιαφαρίκας (Enduro), Σταμάτης Δημολιάννης (Motocross), Σταμάτης Λυρίου (Motocross) και πολλοί άλλοι.

Πλήθος κόσμου θα παρακολουθήσει τους αγώνες, καθώς αντίστοιχα events δεν συμβαίνουν συχνά στο νησί μας. Όσοι μπορούν να θυμηθούν την προσέλευση κόσμου στο φιλικό αγώνα Supercross που διοργάνωσε το σωματείο μας το περσινό καλοκαίρι, μπορούν να πάρουν μια ιδέα. Τέλος, αναμένεται να μας τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός αθλητισμού Κος Γιώργος Ορφανός, βουλευτές αλλά και οι αρχές του τόπου.

Σας περιμένουμε στην Σύρο το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου.

Για όσους θέλουν να θυμηθούν, εδώ μπορούν να βρουν πληροφορίες για τον φιλικό αγώνα Supercross στην Σύρο τον Αύγουστο 2006. Επίσης ένα μικρό φωτορεπορτάζ για όσους σχεδιάζουν να ξοδέψουν λίγες ημέρες στην όμορφη Σύρο!

Πρακτορείο Travel2Syros
Ακτοπλοικά εισιτήρια – Διαμονή (ξενοδοχεία – ενικοιαζόμενα δωμάτια)
Τηλ.: 22810-43333, 6978-756717
Για κράτηση εισιτηρίων και παραλαβή τους από τον Πειραιά.