Πανελλην.Πρωτάθλημα Motocross – 5ος γύρος – 11/9/11 Μώλος ΛΕΔΙΛΑ

Ανανεωμένο σκηνικό!

Μετά την μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα, όλα είναι έτοιμοι για την δεύτερη και τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross. Η ΛΕΔΙΛΑμίας κινείται σε όλα τα επίπεδα και με την συνδρομή του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, έχει εξελίξει ακόμα περισσότερο την νεοσύστατη πίστα στην όμορφη παραλία της περιοχής (προσφέρεται για camping), πίστα η οποία έχει ένα από τα καλύτερα εδάφη για ΜΧ στην Ελλάδα, ενώ με την σειρά τους, οι αθλητές έχουν προετοιμαστεί για τον μεγάλο αγώνα.

Η εκπληκτική οριακή μονομαχία των Παναγιώτη Κουζή (Husqvarna) – Στέλιου Γαλατιανού (Yamaha) οι οποίοι ισοβαθμούν απόλυτα!!!! στην κατηγορία ΜΧ1 έχει ανεβάσει το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο, ενώ η επιστροφή του Δημήτρη Κοντολέτα (Yamaha) στην ΜΧ2 όπου ο Σπύρος Κοσμάς (ΚΤΜ) έχει βάλει βαριά σφραγίδα, ….
εγγυώνται έναν κορυφαίο αγώνα. Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν, το Σάββατο 10/9 στις 14:00 και οι αγώνες την Κυριακή 11/9 στις 11:00.Πρόσβαση, Από την θν.Οδό, στο 185 χλμ, κόμβος Μώλου, διέλευση μέσα από τον Μώλο και κατεύθυνση για Παραλία Μώλου.

Συντεταγμένες Πίστας +38° 49′ 58.31″, +22° 39′ 11.86″

Ο Ειδ. Κανονισμός θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΜΟΤΟΕ (www.amotoe.gr)